Testul nefericit pentru telefon. A muscat bateria si a explodat

Autor: PLAYTECH
Miercuri, 24 Ianuarie 2018, ora 16:14
3628 citiri
Testul nefericit pentru telefon. A muscat bateria si a explodat

In momentul in care te gandesti sa-ti cumperi o baterie de iPhone dintr-un magazin neautorizat, ai fi tentat sa o testezi, dar nu ar trebui sa o musti.

Sunt mult mai multe motive sa te gandesti acum la o baterie de iPhone decat in anii trecuti. Oficialii Apple au recunoscut in urma cu mai bine de o luna ca micsoreaza frecventa de lucru a procesoarelor din iPhone, daca bateria este uzata. La scurt timp dupa declansarea unui numar impresionant de procese impotriva gigantului din Cupertino, americanii au initiat o oferta prin care poti sa-ti schimbi bateria la telefon cu doar 29 de dolari pe intregul mapamond.

Intamplarea face ca, in anumite colturi ale lumii, nu exista magazine Apple sau dealeri oficiali de produse din Cupertino. Ca urmare, cei care isi doresc sa puna mana pe o noua baterie, ajung sa se orienteze catre service-uri dubioase in care este dificil sa ai incredere. Acesta este si motivul principal pentru care unii sunt tentati sa testeze o baterie inainte sa le fie instalate in telefon.

Din pacate, un individ foarte neinspirat din China s-a gandit ca este o idee buna sa muste o baterie de iPhone pentru a o testa.

Vezi aici VIDEO!

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#iphone telefon explozie magazin , #iphone