Televizoarele 4K - fascinante, dar inutile momentan

Joi, 10 Ianuarie 2013, ora 12:18
3523 citiri
Televizoarele 4K - fascinante, dar inutile momentan

Din ce am putut observa pana acum la CES 2013, cele mai atragatoare gadgeturi pentru vizitatori si chiar si pentru presa prezenta la eveniment sunt televizoare 4K. Sunt subtiri, cu design excelent si ofera o calitate a imaginii cu adevarat uluitoare.

Samsung, Sony si multi alti producatori au venit la CES 2013 cu cel putin cate un model de televizor care ofera tehnologie Ultra HD.

4K inseamna o rezolutie de 4352 x 2176 pixeli, adica o calitate pe care o intalniti doar in anumite sali moderne de cinema. Dar, pe cat de impresionanta este tehnologia expusa la CES 2013, pe atat de departe se afla de cucerirea pietei.

Iata motivele pentru care televizoarele 4K mai au de asteptat mult si bine in magazine.

Pretul

Cand Apple a lansat primul sau computer, Apple I, nu calitatea slaba a device-ului l-a transformat intr-un esec pentru companie, ci pretul exorbitant. Credem ca televizoarele 4K sunt, in mare masura, intr-o situatie similara acum. Promovate de producatori la cateva mii de dolari (dar majoritatea la peste 10.000 de dolari!), televizoarele 4K sunt inaccesibile majoritatii cumparatorilor.

Nu vorbim despre produse scumpe, ci extrem de scumpe si pe care prea putini consumatori si le permit. Producatorii vor trebui sa gaseasca solutii eficiente pentru a aduce televizoarele 4K in casele oamenilor. Vestea proasta este ca si daca reusesc sa scada preturile (oricat de mult) nu este de ajuns!

Citeste mai multe despre Televizoarele 4K - fascinante, dar inutile momentan pe Hit.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#televizoare 4k, #televizor ultraHD, #CES 2013 noutati , #televizoare