Telefonul anului 2017: iPhone X, Razer Phone sau OnePlus 5T

Autor: PLAYTECH
Luni, 18 Decembrie 2017, ora 19:43
797 citiri
Telefonul anului 2017: iPhone X, Razer Phone sau OnePlus 5T

Foarte multe smarphone-uri cu specificatii de top au fost lansate in 2017, dar unele dintre cele mai performante sunt iPhone X, Razer Phone, OnePlus 5T, scriu cei de la Playtech.ro.

Intr-un ocean de telefoane mobile care ajung sa fie promovate in fiecare saptamana, doar cateva sunt cele la care viseaza un numar impresionant de utilizatori. Pentru ca un telefon sa aiba succes, trebuie sa ofere internautilor combinatia perfecta dintre un design atragator, specificatii de top si o performanta remarcabila in privinta abilitatilor de captura foto.

Indiferent cat de mult vor evolua smartphone-urile si cat se vor micsora ramele, intotdeauna vor exista cei care isi vor achizitiona un telefon pe criterii de performanta. Tocmai din acest motiv, companii precum Razer s-au aruncat la a afirma ca al lor este unul dintre putinele smartphone-uri menite pentru gaming. Aceeasi afinitate pentru performanta a utilizatorilor duce la realizarea unor teste comparative precum cel de mai sus.

Creatia celor de la PhoneBuff, acest test in format video pune pe aceeasi linie iPhone X, Razer Phone si recent anuntatul OnePlus 5T. Desi aparatele impartasesc cateva particularitati de performanta, un lucru este sigur. Cantitatea de memorie RAM este cu totul alta. In timp ce iPhone X se rezuma la 3GB RAM, Razer Phone si OnePlus 5T incorporeaza nu mai putin de 8GB RAM. Ca referinta, pana la aceasta ora, nici un telefon nu a avut mai mult de 8GB. Nu trebuie neglijat nici faptul ca Razer Phone este singurul al carui display suporta o rata de reimprospatare de 120Hz.

Vezi VIDEO si afla care este cel mai performant telefon al momentului!

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#telefoane mobile, #iPhone X, #Razer Phone, #One Plus 5t , #smartphone