Telecamere. Telefoanele care fac cele mai frumoase fotografii

Advertorial
Miercuri, 27 Februarie 2019, ora 15:34
27645 citiri
Telecamere. Telefoanele care fac cele mai frumoase fotografii

Cat de profesionist poate sa fotografieze un smartphone in zilele noastre? Nu se va compara niciodata cu un DSLR, dar marii producatorii fac eforturi pentru a se apropia de aceasta performanta. In fiecare an, smartphone-urile devin tot mai smart, inclusiv in privinta camerelor. Si cum lumea poate sa-si ia telefoane in rate, a devenit ceva normal sa faci poze de calitate fara sa fii profesionist. Ce candidati avem la acest capitol in 2019?

Huawei Mate 20 Pro

Trei camera foto semnate de Leica si un blit care face lumina in jurul tau. Pe asta se bazeaza varful de lance al chinezilor de la Huawei. Mai are si o camera frontala bunicica, la cei 24MP ai sai. Dar cele principale te ajuta cu 40MP, 20MP si 8MP, respectiv aperturi de f/1.8, f/2.2 si f2.4. Acest trio de camere Leica face echipa buna cu peisajele si adancimea. Iar functia Night Mode chiar isi face treaba pe intuneric, cu o expunere mai lunga cu cateva secunde. Daca mizezi pe calitatea istorica a unui nume precum Leica, cu siguranta te va incanta Mate 20 Pro-ul.

Google Pixel 3

Marele atu al celui mai nou Google Pixel este consecventa. Are o singura camera principala, de 12,2MP si apertura f/1.8. Dar inteligenta artificiala compenseaza cu brio aparenta lipsa de megapixeli. Interfata intuitiva si procesorul puternic ajuta magia AI sa transforme fiecare poza in ceva impecabil. E ca si cum ai avea un fotograf profesionist ascuns in spatele lentilei, care corecteaza fiecare imagine si devine tot mai bun cu timpul. Un alt aspect interesant este camera duala pe fata, gandita special pentru generatia selfie, iubitoare de autoportrete.

Samsung Galaxy S9 Plus

La vremea lansarii, S9 plus-ul avea camera cea mai tare din parcare. Intre timp, parcarea s-a mai aglomerat si exista concurenta serioasa. Dar camera a ramas foarte buna. Pretul, pe de alta parte, a scazut considerabil de atunci. Ce obtii in noul pret? Doua camere principale 12MP + 12MP, cu senzori care fac toata magia. Cu apertura de la f/1.5, premiera mondiala in domeniul telefoanelor, aceste camere dau ce au mai bun in conditii de lumina scazuta. Mai mult, tehnologia de apertura duala special creata de Samsung ii permite sa treaca de la f/1.5 la f/2.4 pentru a reduce supraexpunerea in spatii puternic luminate. Toate astea intr-un dispozitiv automat, care face totul singur. Tu doar indrepti camera si apesi pe buton.

iPhone XS

In cele din urma, daca vorbim de simplitate si fotografii premium fara bataie de cap, iPhone ramane rege. Da, n-are cele mai tari camere de pe piata. Dar nici n-are nevoie. Echipa duala de pe spate se lauda doar cu 12MP + 12MP. Dar adevaratul atu sta in interfata. Fara setari complicate si detalii ce trebuie controlate, obtii calitate maxima la fiecare poza. Iar Apple mizeaza in special pe tehnica bokeh, prin care obtii focus super-clar in prim-plan si un fundal blurat, pentru fotografii poetice cu minim de efort. Iar daca mergi pe varianta XS Max, poti sa admiri aceste fotografii pe un ecran urias, ce-i drept putin cam scump.

Gandeste-te ce fel de fotograf vrei sa devii si ai sa-ti gasesti cel mai bun partener de pozat. Iar ca sa-ti iei fix telefonul dorit, plateste cu un CardAvantaj. Imparti suma in rate fara dobanda* si iti vezi linistit de pasiune.

*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca. Pentru o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.

Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
#smartphone rate, #telefon rate , #smartphone