Tehnologia de tip Punct-La-Multipunct a Intracom Telecom se remarca in Africa de Sud

Advertorial
Vineri, 08 Noiembrie 2019, ora 16:48
9438 citiri
Tehnologia de tip Punct-La-Multipunct a Intracom Telecom se remarca in Africa de Sud

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat furnizarea tehnologiei sale Punct-La-Multipunct (PtMP) - WiBAS ™ - catre Dark Fiber Africa (DFA), principalul furnizor de servicii de acces liber la infrastructura de fibra optica din Africa de Sud, pentru a spori capacitatea acestuia de a oferi clientilor sai solutii de ultima generatie pentru conectivitatea radio in domeniul microundelor

Decizia DFA de a alege tehnologia PtMP WiBAS ™ a rezultat din necesitatea de a oferi conectivitate radio "last mile" de inalta calitate pentru accesul la retea a clientilor de tip distribuitor care, la randul lor, asigura conectivitate finala a utilizatorilor de tip residential precum si a celor corporate.

Clientii operatorului sud-african vor avea ocazia sa ofere utilizatorilor finali un serviciu de mare viteza, care sa adreseze nevoia imediata de acces la retea, dupa caz, fie in perspectiva asteptarii instalarii unui serviciu de fibra optica sau ca o solutie permanenta.

DFA detine o retea extinsa de fibra optica iar sistemul WiBAS ™ PtMP va fi utilizat pentru a extinde suplimentar serviciul de conectivite la retea pentru a extinde si maximiza baza de clienti.

Mai precis, operatorul va beneficia de capacitatile superioare ale platformei, cum ar fi performanta robusta si capacitatea de transfer ridicata, pentru a satisface cerintele in crestere pentru derviciile de acces la retea.

Solutia WiBAS, constand din HUB-uri WiBAS™-OSDR si terminale WiBAS™-Connect, va fi implementata in reteaua DFA, in banda licentiata de 26GHz, cu scopul de a oferi servicii de banda larga inalt calitativesi de viteza superioara.

Mai mult, DFA va folosi sistemul avansat de management al retelei, uniMS™, impreuna cu functionalitatile recent introduce de planificare radio, pentru o mai buna si optima proiectare a retelei PtMP.

"Aceasta tehnologie ne va permite sa oferim clientilor nostri solutii rapide de conectivitate radio in timp ce acestia sunt in asteptarea implementarii conectivitatii prin fibra optica sau in zone in care densificarea retelelor de fibra optica nu ar fi posibila", spune Andreas Uys, Chief Technical Officer la DFA.

"Capabilitatile radio de inalta calitate ne asigura de faptul ca nu trebuie sa facem compromisuri in ceea ce priveste calitatea serviciilor cu care clientii nostri s-au obisnuit", adauga el.

John Tenidis, Director de Marketing al Portofoliului de Solutii Wireless Intracom Telecom, a declarat: "Ne bucuram sa ne extindem baza de clienti din Africa de Sud, care este una dintre pietele strategice pentru Intracom Telecom, propulsand cresterea noastra pe intregul continent. Timp de un deceniu, compania noastra este prezenta in mod activ in Africa de Sud, iar platforma noastra WiBAS™ a reusit sa devina sistemul de acces radio in domeniul microundelor preferat de operatori, datorita caracteristicilor sale exceptionale. Asteptam cu nerabdare sa sustinem DFA in furnizarea conectivitatii radio de mare viteza, diferentiind astfel oferta portofoliului de afaceri catre clientii sai."

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Intracom Telecom, #tehnologie punct multipunct , #tehnologie