Tehnologia da tonul in business

Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 16:541793 citiri
Tehnologia da tonul in business
foto: cariereonline.ro

Tehnologia transforma lumea intr-un mod imprevizibil, schimband complet si modul in care facem business. O noua realitate se contureaza in mod rapid chiar sub ochii nostri, alimentata de ultimele tehnologii, venind cu amenintari, dar si cu oportunitati, in egala masura. Vorbim despre o schimbare tehnologica majora.

Este timpul pentru Inovatie. Nu mai este loc pentru rolul clasic, neriscant si confortabil al unui CIO. Este vremea unui CIO carismatic, creativ si deschis, care poate conduce o companie prin furtuna tehnologiei disruptive. Directorii IT au acum sansa istorica de a fi promotorii schimbarii paradigmei de business, precum si de a crea si de a pune in practica agenda digitala.

Pe 27 aprilie 2016, peste 200 de lideri ai departamentelor de IT se reunesc pentru a IV-a editie a Conferintei Nationale a Managerilor de IT din Romania - Connected World. Disruption is Around the Corner, organizata de CIO Council Romania si Revista CARIERE, unicul eveniment de business dedicat IT managerilor, CIO, COO si profesionistilor din IT.

Conferinta va avea loc la Hotel Radisson Blu si va fi deschisa de catre domnul Marius-Raul Bostan, Ministrul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala. Participantii vor avea ocazia sa se alature celei mai mari si influente comunitati CIO din Romania, precum si expertilor din industrie si liderilor care ii pot sprijini in transformarea businessului lor.

Cateva dintre temele abordate de cei mai influenti speakeri includ:

  • Cloudul si mobilitatea datelor continua sa reprezinte o forta majora in ceea ce priveste schimbarea in domeniul tehnologiei, facand loc inovatiei si noilor modele de business
  • IoT, Big Data si printul 3D reprezinta noul val al tehnologiei disruptive;
  • Dispozitivele care schimba ireversibil industriile si modul de a face afaceri: printul 3D, dronele, metroul fara conductor, masinile fara soferi, dispozitivele portabile si App Mesh;
  • Securitatea cibernetica reprezinta in continuare o provocare in domeniul inovatiei;
  • Mobilitatea si globalizarea conduc la accelerarea procesului de schimbare;
  • Cum sa monetizam noile modele de business rezultate din tehnologiile disruptive.

Mai multe informatii despre speakeri, agenda si inregistrare puteti gasi pe site-ul evenimentului: www.cioconference.ro.