TCL redefinește experiența cinematografică acasă. Bucură-te ACUM de super REDUCERI

Advertorial
Vineri, 26 Noiembrie 2021, ora 14:35
4368 citiri
TCL redefinește experiența cinematografică acasă. Bucură-te ACUM de super REDUCERI
TCL FOTO: tcl.com

Perioada sărbătorilor de iarnă se apropie cu pași repezi, iar lista de cadouri pentru fiecare dintre cei dragi crește de la o zi la alta. TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, vine cu vești bune pentru pasionații de divertisment, pentru cei care iubesc să urmărească filmele, serialele sau emisiunile preferate pe ecrane mari, cu rezoluție impecabilă și sunet de excepție: au început reducerile la super televizoarele TCL. Ți-am pregătit, în cele ce urmează, un top de 4 televizoare, cu caracteristici deosebite, aflate acum la reducere pe eMAG.

Începem topul nostru cu un televizor accesibil ca preț, care răspunde perfect tuturor nevoilor tale de home entertainment: TCL C72, ultima generație de 4K QLED TV, creat să ofere o experiență de vizionare unică și completă.

Datorită tehnologiei de ultimă oră Quantum Dot, cu TCL C72 te bucuri de un realism excepțional al culorilor bogate, vii, precise, precum și de un contrast impresionant. Astfel, imaginea este deosebit de clară, conturând chiar și cele mai mici detalii printr-un miliard de culori și nuanțe diferite, transformând vizionarea într-o experiență de nivel cinematografic. Combinația dintre 4K HDR PRO și tehnologia Quantum Dot transformă seria TCL C72 în alegerea potrivită pentru cele mai rafinate preferințe în materie de dispozitive TV.

Produsul se află acum la reducere pe eMAG, de la 2.599,99 Lei la 1.799,99 Lei, avantaj client 800 de Lei.

Un alt produs care merită atenția ta este Seria P71, care combină un design ultra subțire, o calitate a imaginii 4K HDR 10 și cel mai avansat sistem Smart TV de până acum: Android TV cu asistent Google încorporat. Poți accesa cu ușurință conținutul care te interesează prin opțiunea de control vocal integrat hands-free. Practic, vorbești direct cu televizorul.

Produsul este acum la reducere la eMAG, de la 2.99999 Lei la 2.49999 Lei, avantaj client 500 de Lei.

Continuăm topul nostru cu un televizor care captivează privitorul și care va impresiona toți invitații atunci când faceți seară de film: seria C82.

Cu C82 te bucuri de perfecțiune în materie de culori, contrast, luminozitate, detalii, precum și de un sunet dinamic, plin, viu care redă acțiunea stratificat și nuanțat. În plus, TCL oferă o precizie uluitoare a controlului de contrast. Acest lucru îmbunătățește performanța televizorului, dezvăluind imagini remarcabil de clare și oferind nuanțe extraordinare de alb alături de nuanțe profunde de negru. În acest mod, experimentezi o imagine cu mult mai realistă și cu detalii mult mai clare, accentuate, puternice. Practic, ai cea mai bună calitate a imaginii și cel mai bun sunet, fiind atât de simplu să te pierzi în lumea filmelor, serialelor, meciurilor de fotbal sau jocurilor video.

Vorbim despre o serie premiată pentru imagine și sunet de EISA, care întrunește toate standardele de calitate cerute de această industrie deosebit de competitivă.

Produsul se află la reducere la eMAG, de la 7.69999 Lei la 6.49999 Lei, avantaj client 1.200 Lei.

Ultimul televizor din topul nostru, dar cu siguranță nu cel din urmă este: TCL 75X915, Smart Android, 8K Ultra HD, QLED. Știm deja că 8K oferă detalii de patru ori mai precise decât modelele 4K, permițând utilizatorilor și spectatorilor să se bucure de imagini incredibile. Vorbim despre aspect vizual impresionant, 100% acuratețe în cadre, nuanțe vii din peste un miliard de combinații de culori și umbre, dar și capacitate de adaptare la tipul de conținut redat pentru a genera imagini cât mai realiste pe ecranul televizorului.

La inovația și calitatea televizoarelor din seria X91 contribuie semnificativ tehnologia HDR PREMIUM 1000, care asigură o experiență de vizionare HDR excepțională, cu detalii uimitoare la nivelul luminozității, zonelor de umbră și contrast, culori vii și forme clare. Astfel, noile televizoare TCL reproduc perfect toate nuanțele de lumină pentru un efect HDR superior, asigurând în același timp o experiență de vizionare excelentă, chiar și în camere foarte luminoase.

Seria X91 este echipată cu Tehnologia Dolby Vision și cu un sistem de sunet de vârf în industrie, cu hardware de la Onkyo și tehnologia Dolby Atmos®, pentru o vizionare captivantă, atotcuprinzătoare, memorabilă.

Un asemenea televizor, cu atâtea atribute deosebite, vine și cu un preț pe măsură, dar și cu o reducere semnificativă la eMAG, de la 14.99999 Lei la 11.99999 Lei, avantaj client 3.000 Lei.

Nu rata reducerile de la eMAG și bucură-ți familia și pe cei dragi cu un super cadou de sărbători.

Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor.

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV în toată lumea. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare marca TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Contact Media:

TCL Europe

eupr@tcl.com

tclpress@havas.com

https://www.tcl.com/eu/en.html

TCL România:

Adriana Dănilă

Tel: +40 733 775 281

Email: adriana@bright-kite.ro

Facebook: TCL Europe - The Creative Life / Twitter: @TCL_Europe / Instagram: tcl_europe / YouTube: TCLeuropemovies

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#televizoare, #tcl, #eMAG , #televizoare