Solved, noua aplicatie care iti ofera solutii imediate, costuri reduse si servicii utile in momentele in care ai cea mai mare nevoie

Advertorial
Luni, 17 Mai 2021, ora 17:26
13839 citiri
Solved, noua aplicatie care iti ofera solutii imediate, costuri reduse si servicii utile in momentele in care ai cea mai mare nevoie
Profil Specialist aplicatie Solved

Specialistii si meseriasii care vor sa aiba un venit suplimentar isi pot promova serviciile in noua aplicatie Solved. Tot aici, acestia isi pot imbunatati profilurile adaugand imagini cu realizarile lor profesionale, astfel incat sa le fie de folos atunci cand romanii cauta ajutor in aplicatie.

"Daca esti specialist intr-un domeniu si vrei sa-ti oferi serviciile in proximitatea locuintei tale, Solved poate fi o solutie rapida si eficienta pentru tine.", declara Marius Chiriac, Fondator Solved. "Obiectivul principal al aplicatiei este sa ofere ajutor ambelor parti: utilizatorilor care au nevoie de ajutor si specialistilor care vor sa isi ofere serviciile.", continua acesta.

Solved vine in ajutorul romanilor, in demersul acestora de a gasi mesteri sau specialisti din proximitate, cat si in sprijinul meseriasilor care doresc sa aiba parte de venituri suplimentare, prin oferirea de servicii profesionale intr-un timp scurt de la solicitarea serviciului. Aplicatia este disponibila in AppStore si in Google Play si poate fi descarcata gratuit.

Ea ofera utilizatorilor acces la o baza de date de specialisti si mesteri de profesie din diferite domenii de activitate precum constructii, amenajari, paza, servicii de infrumusetare, electrocasnice, electronice, service auto, curatenie, transport, sanitare sau educatie, care locuiesc in proximitatea locuintei lor si la care pot apela ori de cate ori intampina o situatie neprevazuta. Nu-i asa ca este foarte utila? Si lista nu se opreste aici.

Spre deosebire de alte aplicatii de profil care abordeaza o comunicare mai mult "offline" - crearea nevoii in sistem, acceptarea sau nu a acesteia de catre specialisti -, Solved promoveaza o comunicare directa, in care beneficiarii si specialistii pot clarifica si negocia detaliile intalnirii lor, printr-un apel telefonic.

"Solved este aplicatia ideala pentru momentele acelea cand ai nevoie urgent de un mester priceput, care sa te scoata din impas. In mai putin de un minut poti intra in legatura cu un specialist care iti poate oferi serviciile sale in maximum nouazeci de minute de la momentul contactarii, iar asta datorita faptului ca o cautare se realizeaza pe o raza de maximum 5 kilometri de casa ta.", declara Marius Chiriac, Fondator Solved.

De asemenea, aplicatia are o acoperire globala si poate fi folosita in orice sat, comuna, oras, tara, in care se comunica intr-una din limbile in care aplicatia functioneaza. Ea nu urmareste si nici nu comisioneaza platile dintre beneficiari si meseriasi. Simplu, nu?

Pe langa faptul ca Solved ofera solutii imediate, aceasta beneficiaza si de o baza de date care poate ajuta utilizatorul sa-si cunoasca mai bine comunitatea din care face parte si sa afle rapid de mesteri care pot fi de folos la nevoie. In plus, costurile pot fi reduse la maximum, tinand cont de faptul ca meseriasii din proximitate pot veni pe jos atunci cand li se cere ajutorul, astfel ca transportul nu este un impediment.

Link-urile directe de download a aplicatiei sunt:

App Store: https://apps.apple.com/app/id1520465107

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.solvedexpert.app

Pentru mai multe informatii despre aplicatie, va rugam sa accesati:

www.solvedexpert.com

Pentru mai multe informatii despre cum functioneaza aplicatia, va rugam sa vizionati:

https://youtu.be/Tvb20xWdja4

Pentru mai multe informatii despre cum va puteti crea un cont nou, va rugam sa vizionati:

https://youtu.be/B9uoSf0DOGA

Pentru mai multe informatii despre cum va puteti promova serviciile, va rugam sa vizionati:

https://youtu.be/gnIAkjmKrQg

Pentru mai multe informatii despre companie, va rugam sa contactati:

MARIUS CHIRIAC

Fondator Solved

office@solvedexpert.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate, Google Vids, concepută pentru a optimiza crearea prezentărilor animate în mediul corporate. Aceasta a fost prezentată în...
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
#aplicatie, #solved , #aplicatii