Smart, dar dure. Telefoanele care rezista la orice

Advertorial
Miercuri, 01 Mai 2019, ora 10:17
3671 citiri
Smart, dar dure. Telefoanele care rezista la orice

Sa uitam pentru o clipa de cele mai cool, cele mai performante, cele mai bune camere sau cele mai noi functii pe care nu le-a mai vazut Parisul. Sa ai un smartphone bun nu inseamna doar sa faci poze de revista si sa navighezi pe retele de socializare cu viteza uimitoare. Dimpotriva, pentru unii oameni, toate lucrurile astea sunt inutile, daca telefonul e doar ceva mai rezistent decat o coaja de ou.

Intr-o lume de bijuterii cu functii, exista si telefoane destepte dar rezistente, care sa treaca testul socurilor, prafului, ploilor torentiale si multor altor nenorociri cotidiene? Bineinteles. Exista chiar si astfel de telefoane in rate, ca sa reziste si bugetul tau intact. Iata cateva optiuni.

Cat S61

Da, producatorul american de echipament pentru constructii si industria miniera face si telefoane. Tot pentru constructii si industria miniera, judecand dupa cat de bine sunt facute.

Cat 61 vine cu certificari MIL Spec 810G si IP69, care dincolo de faptul ca suna foarte serios, inseamna si ca telefonul rezista la jeturi de apa cu presiune uriasa. Dar in spatele carcasei de policarbonat si cauciuc, se afla si un creier puternic.

Memorie 4Gb RAM, ecran 1080p de 5,2 inch si un procesor decent chiar si pentru un smartphone fara vesta de kevlar.

Ulefone Armor 2

Din zona ceva mai accesibila ca pret, rasare puternicul Ulefone, cu armura sa cu tot. Cu imbunatatiri semnificative la capitolul performante, Armor 2 este mult mai ieftin decat alte telefoane dure de pe piata. Vine cu 6GB memorie, 64 GB spatiu de stocare si un CPU octa-core care se descurca binisor. Cireasa de pe tort este functia NFC, dar la capatul opus al beneficiilor este lipsa unui jack pentru casti. Si nici bateria nu duce mai mult de o zi.

Doogee S60

E micut, bombat si plin de jucarioare care vor tine copilul din tine ocupat toata ziua. Display-ul Gorilla Glass 5 ascunde barometru, giroscop, compas, accelerometru, voltmetru, chiar si boloboc. Si le vei simti pe toate cand vei pune mana pe telefon. Are 287 de grame, desi nu-i atat de dolofan. Dar vine la jumatate de pret fata alti rivali din aceasta zona. Sa-ti mai spunem ca are si incarcare wireless?

Samsung Galaxy S8 Active

Desi nu e chiar considerat "rugged", varianta usor mai blindata a lui Galaxy S8 poate sa indure destul de multe. Face fata la apa, praf, vibratii, radiatie solara, socuri termice. Daca-i dai drumul din mana, probabil ca va scapa cu una-doua zgarieturi. Dar adevaratul beneficiu este faptul ca anduranta aceasta vine cu specificatii bunicele.

Vorbim despre Super AMOLED de 5,8 inch, procesor Snapdragon, 4 GB RAM si 64GB spatiu. Iar camera Samsung de 12 MP te va ajuta sa imortalizezi perfect toate peisajele izolate in care te poarta spiritul aventurier.

Fie ca vrei sa-ti iei telefon sau sa planuiesti o aventura peste munti sa vai, e util sa ai un card de credit la tine. Unul precum CardAvantaj, care vine cu oferte speciale la o multime de magazine partenere.

Poti sa imparti preturile in rate fara dobanda*. Si sa-ti iei exact ce ai nevoie, cand ai nevoie, de la telefoane la bilete de avion sau pachete turistice.

*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca. Pentru o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.

China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
#smartphone rezistent, #smartphone outdoor , #smartphone