SelectSOFT ofera gratuit migrarea aplicatiilor in cloud, in perioada situatiei de urgenta

Comunicat de presa
Miercuri, 08 Aprilie 2020, ora 11:49
11210 citiri
SelectSOFT ofera gratuit migrarea aplicatiilor in cloud, in perioada situatiei de urgenta

Pe masura ce noul coronavirus se raspandeste, lucrul de acasa este noua realitate pentru multe companii romanesti. In acest context, SelectSOFT (o companie cu capital integral romanesc) ofera gratuit pe perioada starii de urgenta, suportul si infrastructura necesare migrarii aplicatiilor SelectSOFT in cloud, companiilor direct afectate de situatia economica actuala.

Procedura este menita sa faciliteze companiilor munca de la distanta (remote work).

SelectSOFT vine cu tehnologia pentru munca la distanta

Odata cu declararea starii de urgenta de catre guvernul Romaniei, mare parte din companiile din portofoliul national al SelectSOFT, si-au mutat activitatea din birou, acasa si au optat pentru o functionalitate a sistemului de gestiune mai putin accesata pana in acest moment: migrarea integrala a operatiunilor in cloud.

"Desimunca la distantaa inceput sa castige teren in ultimii 10 ani - aproximativ 10% din clientii nostri au adoptat acest stil de lucru la distanta - pandemia cu noul coronavirus va constitui o rampa de lansare pentru remote work.

Am convingerea ca multi dintre cei care vor adopta acest mod de lucru nu se vor mai intoarce la stilul clasic. In special clientii nostri din marile metropole, care iroseau timp pretios pe drumul pana la birou." a declarat Calin Buciuta, fondatorul SelectSOFT.

Business zi de zi - dar de la distanta

In gestionarea unei afaceri de la distanta, indiferent ca este temporar sau pentru un viitor nedeterminat, SelectSOFT vine in sprijinul managementului si echipei operationale cu urmatoarele functionalitati:

- Flexibilitate crescuta - aplicatia poate fi utilizata din orice locatie cu o conexiune la Internet. Spre deosebire de alte solutii software care permit utilizarea doar in cadrul retelei de calculatoare interne. Aplicatia SelectSOFT nu este restrictionata de reteaua interna a sediului, putand fi configurata si in afara retelei interne.

- Toate functionalitatile aplicatiei ruleaza integral ca si cum echipa ar fi muncit de la sediul companiei.

Portofoliul nostru de clienti se impart pe o arie larga dedomenii de activitate si diferite industrii, de la Retail, Horeca, Productie, pana la sectorul de Service&Repair.

Aplicatia SelectSOFT esteperfect customizabilaoricarui domeniu de activitate, fiind capabila sa tina evidenta la zi a stocurilor, sa emita orice document de vanzare, sau orice document contabil, sa emita rapoarte si evidente dedicate managementului, accesibil oricand si de pe orice dispozitiv.

"Acesta e momentul in care multe din business-urile din offline se vor muta in online. Insa companiile trebuie sa fie constiente ca shop-urile online reprezinta o ramura noua in activitatea lor, de a carei gestiune trebuie sa se ocupe cu rigurozitate.

SelectSOFT este un sistem de gestiune capabil sa integreze in timp real stocul fizic cu cel din magazinul online, astfel reducand riscul de a vinde un produs care nu se mai afla pe stoc." ne povesteste Calin Buciuta.

Optiuni de migrare a operatiunilor

Suportul si infrastructura sunt oferite gratuit de SelectSOFT companiilor care utilizeaza aplicatiile SelectSOFT.

Varianta 1: Conexiunea prin Cloud

Aplicatia SelectSOFT ruleaza pe orice PC sau laptop si se conecteaza prin Internet la baza de date a companiei din Cloud- Microsoft Azure. Astfel, utilizatorii au posibilitatea sa acceseze aplicatia la capacitate maxima chiar si de acasa, fara a fi necesara o infrastructura hardware dedicata.

Operatiunea de migrare a bazei de date (sau a oricarei aplicatii deja existente in companie) in Cloud-ul furnizat de Microsoft Azure, se dimensioneaza in functie de necesitatile afacerii, iar costurile se optimizeaza in consecinta.

Varianta 2: Conexiunea la serverul existent la sediu

Si in acest caz, aplicatia SelectSOFT ruleaza pe orice PC sau laptop de la distanta si se conecteaza prin Internet la baza de date de la serverul existent la sediu.

Infrastructura necesara acestei optiuni este reprezentata de un server sau PC dedicat care sa fie pornit si conectat la Internet 24/7.

Specialistii nostri ofera suport dedicat tuturor afacerilor care doresc sa-si implementeze oricare dintre cele 2 variante.

Despre SelectSOFT

Cu peste 14 ani experienta in dezvoltarea solutiilor informatice complexe, SelectSOFT produce si comercializeaza aplicatii software inovative, dedicate cu preponderenta domeniului economic, tinand cont de costurile specifice pietei romanesti.

Produsele SelectSOFT acopera majoritatea nevoilor unui business, iar accentul este pus pe calitate, usurinta in utilizare si adaptarea functionalitatilor la nevoile clientilor.

Misiunea companiei este sa contribuie la cresterea performantei si productivitatii partenerilor sai prin dezvoltarea unor solutii personalizate, bazate pe intelegerea nevoilor specifice fiecaruia.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#munca de acasa, #cloud computing, #aplicatii cloud , #aplicatii