Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Internet si Tehnologie > platforma
A   A   A

S-a lansat UrbanAir, pentru sharing de biciclete, trotinete electrice si masini

S-a lansat UrbanAir, pentru sharing de biciclete, trotinete electrice si masini
Neobility, platforma cu capital romanesc creata pentru a sprijini si dezvolta mobilitatea urbana, lanseaza UrbanAir, serviciu ce integreaza toate solutiile de shared mobility.

Platforma este prezenta atat pe piata din Romania, cat si la nivel global, si raspunde perfect nevoilor de distantare sociala, prin optiuni de transport individual in oras.

In prezent, pe platforma sunt disponibili peste 100 de furnizori de mobilitate alternativa.

UrbanAir are scopul de a satisface, in special in contextul creat de pandemie, nevoile de deplasare din interiorul oraselor. Astfel, platforma ofera utilizatorilor cele mai bune variante de miscare alternativa, adecvate in functie de locul in care se afla si destinatie: bicicleta, trotineta, masina etc.
Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

In Romania aplicatia este disponibila in orasele unde este prezenta mai mult de o solutie de shared mobility. In Capitala, pe platforma sunt disponibili 12 furnizori diferiti de trotinete electrice, biciclete sau masini, toate optiunile in regim de sharing. In total, in prezent, aplicatia este functionala in 60 de orase din intreaga lume.

"Prin Neobility ne-am propus sa dezvoltam solutii de mobilitate urbana prin intermediul carora sa ajutam oamenii sa se deplaseze cu o mai mare flexibilitate.

Mai mult decat atat, in contextul actual creat de criza medicala, este necesar ca metodele de deplasare sa fie cat mai sigure.
Aici va satisface nevoile clientilor UrbanAir, un radar de mobilitate alternativa care reuneste toti furnizorii de shared mobility dintr-un oras, astfel incat sa avem la indemana cel mai apropiat vehicul in orice moment.

In acest fel mobilitatea urbana alternativa poate deveni un segment integrat in mod unitar, dedicat deplasarilor de zi cu zi, pe care sa ne putem baza"
, a declarat Mihai Rotaru, founder CEO al Neobility.

Cea mai buna solutie de deplasare urbana, in contextul distantarii sociale

UrbanAir vine ca o solutie pentru deplasarea in oras si faciliteaza accesul la toate metodele alternative de miscare disponibile in piata.

Mai mult, aplicatia ofera utilizatorilor cele mai bune optiuni in functie de locul in care se afla si directia de deplasare.
UrbanAir se adapteaza astfel perfect modului in care oamenii se misca in interiorul unui oras si propune cel mai potrivit mijloc de deplasare.

Aplicatia este disponibila gratuit pentru iOS in App Store si Android in Play Store, iar utilizatorii isi pot face cont pe baza numarului de telefon.

Acestia pot vedea in timp real pe harta toate vehiculele puse la dispozitie prin shared mobility din orasul in care se afla.

La nivel global exista peste 300 de servicii diferite de mobilitate in regim sharing in aproape 800 de orase. Totodata, modalitatile de transport alternativ vor continua sa ia amploare, mai ales in contextul crizei medicale generate de COVID-19 si a normelor impuse pentru distantarea sociala.
Posibilitatea de a accesa cu usurinta solutiile de shared mobility dintr-un oras reduc, pe de o parte, necesitatea de masini proprii si are, pe de alta parte, un impact pozitiv asupra traficului si a poluarii din orase.

Detalii complete despre UrbanAir sunt disponibile pe site: rideurbanair.com.

Despre Neobility

Neobility este un startup cu capital romanesc, fondat de Mihai Rotaru, care isi propune digitalizarea urbana prin dezvoltarea serviciilor de mobilitate in oras. In 2019, startup-ul a primit o finantare de 600.000 de euro din partea fondului Early Game Ventures.

Neobility are in plan sa regandeasca si sa rezolve nevoile de transport in comun. Tinta este eliberarea traficului, dar si eficientizarea consumului de energie, cresterea calitatii aerului si cresterea gradului de confort si scurtarea timpilor de tranzit pentru un numar mare de oameni.
Pe masura ce planurile de extindere ale Neobility vor fi derulate, aceasta poate deveni o platforma pe care orasele sa o adopte pentru a-si optimiza transportul public, care presupune si o integrare functionala cu celelalte solutii de transport personal.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 22 Mai 2020, ora 14:10
 Autor:Comunicat de presa

 Articol citit de 1873 ori

Citeste si: