ROG Zephyrus: laptopuri de gaming premium, fără compromisuri

Advertorial
Luni, 13 Decembrie 2021, ora 14:00
7279 citiri
ROG Zephyrus: laptopuri de gaming premium, fără compromisuri
Asus ROG FOTO: asus.com

O experiență de gaming totală presupune un laptop de gaming premium, care nu face compromisuri, fie că este vorba de performanță, design, construcție sau funcționalitate. Linia de laptopuri ROG Zephyrus oferă cea mai bună alegere pentru cei care au adaptat gamingul ca mod de viață și care vor să iasă în evidență în orice situație.

Laptopurile ROG Zephyrus atrag atenție oriunde s-ar afla, întâi prin liniile de design îndrăznețe, dar elegante, apoi prin nivelul fără compromis al performanțelor oferite într-un pachet compact, care nu sacrifică portabilitatea pentru o experiență fluidă în jocuri.

ROG Zephyrus G15 GA503: eleganță fără limite

Fără îndoială ROG Zephyrus G15 GA503 este cel mai elegant și puternic laptop de gaming care cântărește mai puțin de 1.9 kilograme. Este greu de explicat în cuvinte eleganța designului versiunii Eclipse Gray, cu un capac metalic ranforsat pe care a fost tăiat cu incredibilă precizie un design matricial cu efect foarte subtil de strălucire.

Sistemele inovatoare precum balamaua ErgoLift cu deschidere la 180 de grade și sistemul de răcire inteligent cu șase conducte de căldură, ventilatoarele Aero Wave cu 84 de lame și funcție de auto-curățare permit răcirea procesorului AMD Ryzen 9 5900HS și a plăcii video NVIDIA GeForce RTX 3080 în condiții de silențiozitate de neimaginat pentru un laptop de gaming de un asemenea calibru.

Toate aceste lucruri înseamnă un nivel de detaliu impresionat în jocurile moderne, detalii pe care le vei savura pe ecranul de 15.6 inch cu rezoluție QHD la 165 Hz capabil să redea cel mai mare volum de culoare, DCI-P3, standardul utilizat în industria de film.

ROG Zephyrus G14 GA401: cel mai puternic laptop de gaming de 14 inch

Nu degeaba ROG Zephyrus G14 GA401 a fost încoronat cel mai puternic laptop cu amprentă de 14 inch, pentru că în carcasa de 17.9 mm grosime care cântărește 1.7 kilograme se adăpostesc un procesor rapid cu opt nuclee AMD Ryzen 9 5900HS și o placă video GeForce RTX 3060 cu 6 GB VRAM care poate trasa raze de lumină pentru un nivel de detaliu incredibil pe ecranul de 14 inch cu rezoluție QHD la 120 Hz validat PANTONE pentru acuratețea culorilor.

Combinat cu o baterie de 76 Whr, ROG Zephyrus G14 GA401 este cea mai bună soluție de portabilitate și performanță în jocuri.

Laptopul nu va trece însă neobservat, pentru că afișajul AniMe Matrix cu 1215 mini-LED-uri de pe capacul metalic Eclipse Gray perforat cu precizie în 6536 de puncte poate spune în sine o poveste pe care o poți personaliza după bunul plac al inimii.

ROG Zephyrus G14 AW SE GA401: make-over inspirat de Alan Walker

Dacă personalitatea ta îți dictează să alegi un model distinct, atunci ROG Zephyrus G14 AW SE GA401 reprezintă cea mai bună alegere, fiind rezultatul colaborării cu artistul superstar, DJ-ul și producătorul de muzică Alan Walker.

Primul contact te va impresiona cu siguranță, deoarece cutia lui nu este o simplă cutie, ci ROG Remix, un deck de DJ încorporat în cutia laptopului, pe care îl poți folosi pentru a mixa melodiile tale preferate. Apoi vei fi întâmpinat de elemente exclusive cu adevărat unice ale laptopului, grație accentelor de culoare albastră și nuanțelor subtile de gri care creează un design Alan inconfundabil care împletește elementele cu teme cyberpunk și de codificare. Designul este dus la superlativ de plăcuța de identificare ROG care include și semnătura lui Alan Walker aplicată printr-un proces cu vapori care îi conferă un aspect elegant reflectorizant.

Toate aceste elemente de design nu se substituie în vreun fel performanței, ROG Zephyrus G14 AW SE GA401 fiind și un laptop de gaming foarte capabil datorită procesorului AMD Ryzen 9 5900HS, ajutat de o placă video NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti.

Un astfel de nivel de putere îți permite să te joci cele mai populare titluri ale momentului sau să își dezlănțui creativitatea, dacă vrei să îți creezi propriile remixuri pentru a-ți impresiona prietenii.

Toate laptopurile prezentate pot fi achiziționate direct de pe site-ul oficial, secțiunea eShop ROG România, așa că te invităm să consulți oferta curentă. Iar dacă achiziționezi orice laptop de gaming până pe 19 decembrie vei primi CADOU un rucsac ROG pentru laptopuri de până în 17 inch.

Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
#laptop, #Asus, #rog , #laptop