Pandemia a crescut cererea de imprimante pentru școala și munca de acasă

Advertorial
Joi, 14 Octombrie 2021, ora 12:30
5162 citiri
Pandemia a crescut cererea de imprimante pentru școala și munca de acasă
imprimante FOTO: hp.com

Pandemia COVID-19 a impus un nou stil de muncă și sunt mulți oameni care își doresc și vor continua să muncească de acasă, cu sau fără restricții de mobilitate în vigoare. Un studiu realizat de HP în Statele Unite, Marea Britanie și Japonia – ”HP Remote work changing landscape” – indică faptul că aproape jumătate dintre angajați vor lucra cel mai probabil remote, cel puțin o parte din timp, și după COVID-19. În acest context, familiile au nevoie acasă de echipamente pe care le aveau la dispozitie la birou. Iar nevoia de a imprima, indiferent de locul de muncă, este din ce în ce mai mare. 69% dintre familii imprimă mai des, potrivit unei cercetări Edelman – ”Learning to Adapt ”– realizate în luna aprilie.

Efectul imediat: cererea de echipamente de imprimare acasă a crescut în cei aproape doi ani de pandemie. Vânzările de imprimante HP au fost mai mari cu 12% la nivel global, din februarie 2020, conform datelor GFK.

Instant Ink, un serviciu unic pe piață

Oamenii au nevoie de documente imprimate acasă și nu caută doar dispozitive, ci și servicii performante în acest domeniu. Pentru a răspunde acestei nevoi, HP oferă acum și în România un abonament de imprimare accesibil, simplu de folosit și care elimină grija cumpărării de cartușe de cerneală. Instant Ink este o soluție care asigură economii de până la 70% din costul cu cartușele de cerneală originală HP, dedicată consumatorilor casnici și micilor afaceri sau angajaților care lucrează de acasă. Abonamentul numără paginile imprimate și nu cantitatea de cerneală folosită, ceea ce înseamnă că utilizatorul poate imprima orice color, la o calitate superioară, inclusiv fotografii sau pagini cu un grad mare de acoperire care consumă foarte multă cerneală. Cu Instant Ink acest detaliu nu contează, tot o pagină este contorizată.

Serviciul Instant Ink detectează când cerneala originală este pe terminate și livrează automat cartușe noi direct la adresa utilizatorului, pentru un preț pornind de la 4.99 lei/lună, în funcție de planul de abonament ales, fără costuri suplimentare. Cum știe HP că cerneala e pe terminate? Printr-o conexiune Cloud, serviciul detectează când nivelul de cerneală a scăzut și livrează cartușe noi la ușă înainte ca utilizatorul să rămână fără rezerve. De aceea, în prezent, abonamentul HP Instant Ink este unic pe piață, iar la nivel global sunt peste 9 milioane de utilizatori.

Filmul de mai jos explică serviciul și detaliază planurile lunare de abonament.

HP Instant Ink este momentan disponibil doar pentru imprimantele cu cerneală, utilizatorii care doresc mai multe informații despre abonamente și echipamente pot afla detalii aici, iar cei care au deja o imprimantă HP cu cerneală pot verifica dacă este compatibilă Instant Ink aici.

Abonamentul Instant Ink este disponibil și cu noul portofoliu de imprimante HP+ care dispun de unul dintre cele mai inteligente sisteme de imprimare din lume, fiind de asemenea gândite pentru consumatori casnici și pentru mici afaceri. HP+ include echipamente de imprimare performante, garanție extinsă și beneficii exclusive, precum imprimare sustenabilă și acces la caracteristici extra de productivitate ale aplicației mobile de imprimare HP Smart, plus 6 luni de testare gratuită a abonamentului Instant Ink. Echipamentele HP+ sunt disponibile în România din vara acestui an.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#imprimanta, #imprimanta hp, #Instant Ink , #tehnologie
Comentarii