OZN-urile din sufragerie. Ce televizoare tari vom vedea in 2019

Advertorial
Vineri, 25 Ianuarie 2019, ora 09:00
10278 citiri
OZN-urile din sufragerie. Ce televizoare tari vom vedea in 2019

Un nou an, o noua runda de inovatii care ne vor da pe spate. Asa se arata 2019. Cu sclipire in ochi si gandul la programul de rate eMAG, hai sa vedem ce vedete ne pregatesc marii producatori din domeniu.

LG Z9 OLED 8K TV

Primul televizor 8k OLED din lume a facut deja furori. Si avem sanse sa-l vedem si in Romania cat de curand. Cu peste 32 de milioane de pixeli, acest televizor reda realitatea la o calitate greu de imaginat.

Are o diagonala de 88 de inch si o foloseste cat se poate de inteligent, cu procesorul Alpha A9 Gen 2. Este un procesor special facut de LG pentru a putea duce toti acesti pixeli si pentru a-i optimiza astfel incat sa vezi muntele munte, apa apa si miscarea atat de fidela incat pare reala.

Samsung The Window MicroLED 4K

Anul trecut, Samsung prezenta lumii The Wall. Si lumea a ramas masca pentru ca avea 146 de inch, adica vreo 370 cm. Anul asta, Samsung vine cu The Window, varianta de 75 de inch care chiar poate intra in sufrageria ta.

Foloseste tehnologia microLED pentru a transmite culori mai vibrante. Dar cel mai interesant detaliu promis de producatorul sud-coreean este caracterul modular. Practic, ecranul este format din mai multe segmente, ca sa-i poti modifica dimensiunile si raportul cum vrei tu, inclusiv in formate mai extreme, gen 32:9 sau chiar 1:1.

Sony Master Z9G 8K LCD TV

Da, normal ca abordeaza si Sony piata 8k. Dar pe langa diagonale mamut, de 85 de inch, cu suport HDR certificat IMAX, cei de la Sony se ocupa si de sunet.

Noul Acoustic Multi Audio creeaza impresia ca sunetul vine chiar din ecran, ceea ce face dialogul sa para mai realist, ca si cum ai sta de vorba cu actorii in carne si oase.

Panasonic GZ2000 OLED

Considerat televizorul profesionistilor de la Hollywood, cel mai nou OLED de la Panasonic va fi singurul TV de pe piata care integreaza tehnologiile Dolby Vision si HDR10+ in acelasi timp.

De ce ai avea nevoie de asa ceva? Pentru ca exista furnizori de continut care livreaza aceste formate. Adica chiar sunt optiuni pe care multi dintre noi le putem aprecia la justa valoare. Pentru o experienta cinematografica la tine acasa.

Philips Kitchen Android TV

Nou nu inseamna neaparat mare si luminos in lumea televizoarelor. O inovatie chiar utila pentru noua generatie de utilizatori este cea promisa de Philips in TV-ul lor de 24 de inch cu sistem Android.

Dimensiunile oarecum mici il fac perfect pentru bucatarie. Acolo unde i-e locul. Pentru ca microfoanele integrate iti permit sa vorbesti cu el in timp ce gatesti. Astfel, poti cauta retete pe net sau poti viziona emisiunile bucatarilor preferati, fara sa atingi vreun buton.

Daca unele modele par de neatins pentru noi, oamenii normali, aceste lansari au si o latura practica. Ieftinesc televizoarele existente deja pe piata. Iar cu un card precum CardAvantaj, prinzi toate ofertele de cum apar. Ca sa te bucuri de tehnologie imediat, cat inca nu e depasita.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#televizoare top, #televizor smart , #televizoare