Okazii.ro a lansat o noua aplicatie pentru iOS si Android - vezi ce facilitati ai acum

Luni, 30 Decembrie 2013, ora 13:28
3392 citiri
Okazii.ro a lansat o noua aplicatie pentru iOS si Android - vezi ce facilitati ai acum

Okazii.ro, cea mai mare platforma de comert online din Romania, a lansat de curand o noua versiune a aplicatiei mobile pentru iOS si Android, adaugand, printre altele, si functia de punere in vanzare.

Am vorbit cu Radu Sitaru, CEO Okazii.ro, despre oportunitatile pe care le ofera pentru comertul online dispozitivele mobile.

Cat este de importanta pentru Okazii.ro componenta mobila?

Suficient de importanta cat sa lucreze pentru ea o echipa de 15 oameni. Am implicat alaturi de product manager nu mai putin de 7 programatori pentru iOS, Android si API, 3 analisti de business, 2 designeri, 2 testeri plus 1 specialist in usability. In afara de programatori, trebuie sa recunoastem ca restul echipei a mai fost implicat si in alte proiecte.

Sa inteleg ca luati foarte in serios dezvoltarea aplicatiilor si a versiunii mobile a platformei. De ce?

Oamenii sunt din ce in ce mai ocupati, numarul de smartphone-uri este in crestere, acum pana si copiii folosesc tabletele cu nonsalanta. Studiile arata ca se folosesc dispozitivele mobile chiar si atunci cand utilizatorul are la indemana un computer. Dincolo de cifre, trenduri si studii, Utilizatorul cu U mare de pe Okazii.ro este in centrul strategiei noastre. Daca el ne cere, trebuie sa facem.

Ce sunt mai importante, aplicatiile sau versiunea mobila a lui Okazii.ro?

Ambele sunt la fel de importante, dar pentru targeturi diferite.

Utilizatorii cu vechime aveau nevoie de functionalitati specifice - sa acorde calificative, sa raspunda la mesaje, sa puna din mers produse in vanzare si altele asemenea. Cum era si firesc, in 2012 si 2013 am investit serios in aplicatiile pentru iOS si Android.

Apoi ne-am gandit la un nou design pentru m.okazii.ro, care fusese lansat inca din 2011. Si aici nu vorbim doar de cum arata, ci si de functionalitati noi care au fost implementate, multe dintre ele reprezentand sugestii ale utilizatorilor nostri.

Utilizatorii noi folosesc intensiv m.okazii.ro, abia apoi ajung sa foloseasca aplicatia dedicata. Oricum, atat de pe aplicatie cat si de pe versiunea mobilia, daca ai gasit un produs care iti place, poti suna, iar un operator de la Okazii.ro plaseaza comanda fara sa fii conditionat de crearea unui cont.

Lucram si in zona de simplificare a crearii de cont, functionalitatea de logare cu contul de Facebook este implementata si ea pe site de la finele acestui an, urmeaza implementarea ei si pe versiunile mobile.

Este ceva ce utilizatorii va cer in mod special?

Da, cer ca aplicatiile sa fie la fel de usor de folosit ca si site-ul. Plus o versiune optimizata pentru tablete.

Doriti sa transmiteti un mesaj utilzatorilor Okazii.ro pentru 2014?

In primul rand vreau sa ii asigur ca mizam in continuare pe sprijinul si feedback-ul lor, pentru care as vrea sa le multumesc anticipat. Si o sa le mai spun un sincer "La multi ani!", alaturi de traditionalul pe Okazii.ro: "Stima!"

ChatGPT a fost dat în judecată, de o asociaţie de protecţie a vieţii private: "Nici chiar editorul său, OpenAI, nu îl poate opri"
ChatGPT a fost dat în judecată, de o asociaţie de protecţie a vieţii private: "Nici chiar editorul său, OpenAI, nu îl poate opri"
Asociaţia vieneză de protecţie a vieţii private NOYB a anunţat luni că a intentat un proces în Austria împotriva programului de inteligenţă artificială generativă, deoarece "ChatGPT...
Vizita neașteptată a lui Elon Musk în China. Ce urmărește să obțină miliardarul american din întâlnirile cu oficialii comuniști VIDEO
Vizita neașteptată a lui Elon Musk în China. Ce urmărește să obțină miliardarul american din întâlnirile cu oficialii comuniști VIDEO
Miliardarul american Elon Musk a sosit duminică, 28 aprilie, la Beijing, într-o vizită neanunţată, unde va discuta cu autoritățile chineze unele aspecte legate de domeniul înaltei...
#okazii aplicatii Android IOS, #aplicatie Okazii smartphone, #Radu Sitaru CEO Okazii , #android