O noua generatie de televizoare inteligente de la Philips: afla noutatea

Luni, 06 Ianuarie 2014, ora 23:53
5751 citiri
O noua generatie de televizoare inteligente de la Philips: afla noutatea
Foto: TP Vision

TP Vision va lansa pe piata primele sale modele de televizoare Philips cu sistem de operare Android.

Acesta va imbogati experienta Smart TV si va oferi un plus de viteza si fluenta derularii programelor TV si performante superioare pentru jocuri pe modelele din seriile de varf, sustin reprezentantii TP Vision, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Primele televizoare Philips cu Android vor fi disponibile din al doilea trimestru al anului 2014, cele dintai piete fiind Europa si Rusia.

"Din 2014, vom incepe sa lansam pe piata televizoare cu sistem de operare Android, pentru inceput la modelele high end, urmand ca ulterior sa extindem oferta si la celelalte segmente de televizoare. Ne asteptam ca aprecierea consumatorilor sa creasca rapid. Pana in 2015, majoritatea modelelor de televizoare Philips vor avea sistem de operare Android", a spus Maarten de Vries, CEO TP Vision.

In prezent, Android este principalul sistem de operare pe piata dispozitivelor mobile.

"Credem ca Android aduce un adevarat beneficiu pe piata televizoarelor, pentru ca va imbunatati semnificativ experienta de utilizare al unui Smart TV, aducand viteza si usurinta in utilizare al Smart TV-ului pe picior de egalitate cu experienta pe care utilizatorul o are pe device-urile inteligente mobile de astazi. Ne bucuram sa fim primul brand TV european care ofera consumatorilor cele mai noi beneficii Smart TV", a spus Scott Housley, Global Head of Product and Strategy TP Vision.

Televizoarele Philips vor avea acces la o gama larga de aplicatii, vor oferi o experienta superioara jocurilor si se vor putea conecta cu alte dispozitive care ruleaza cu Android.

TP Vision este un jucator cheie pe segmentul divertismentului video digital. TP Vision proiecteaza, produce si comercializeaza modelele de televizoare Philips in Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay si unele state din regiunea Asia-Pacific.

Philips nu este singurul producator de televizoare inteligente care foloseste Android ca sistem de operare, LG si Xiaomi fiind doar doua alte exemple.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#televizoare Philips Android, #televizor Philips Android, #CES 2014 , #televizoare