O nouă experiență multimedia: tableta HUAWEI MatePad 11, un must-have pentru pasionații de grafică digitală

Advertorial
Joi, 26 August 2021, ora 11:37
8585 citiri
O nouă experiență multimedia: tableta HUAWEI MatePad 11, un must-have pentru pasionații de grafică digitală
tableta Huawei FOTO: pixabay.com

Asemenea multor alte profesii, și arta a devenit din ce în ce mai digitală, iar ilustratorii au nevoie de un device puternic și portabil în care să își poată schița ideile oricând și oriunde. Un gadget care îndeplinește această nevoie actuală a utilizatorilor este tableta.

MatePad 11 și M-Pencil – un duo ideal care facilitează productivitatea pe tabletă

Piața tabletelor s-a extins constant în ultima perioadă, fiecare brand aducând în joc device-uri din ce în ce mai performante. HUAWEI MatePad 11, cea mai nouă tabletă lansată de Huawei, este perfectă pentru aceste activități și, în plus, poate fi achiziționată împreună cu noul M-Pencil, care este un ajutor de nădejde în crearea ilustrațiilor și luarea de notițe. Stylus-ul vine cu o nouă peniță platinată, latență ultra-scăzută și suport pentru 4.096 niveluri de sensibilitate la presiune, fiind perfect pentru scriere și ilustrații. Acesta se conectează la tabletă și se încarcă magnetic, fiind foarte simplu de utilizat, iar în timpul construirii unei ilustrații, imita perfect ustensile reale de desen, cum ar fi creionul, carioca sau pensula cu vopsea.

Prima tabletă Huawei cu refresh rate de 120Hz pentru imagini mai fluide ca oricând, într-un design excelent și practic

Funcționând la o rată de refresh mai mare ca numeroase alte tablete de pe piață (120 Hz), MatePad 11 oferă imagini incredibil de fluide și afișează o gamă largă de conținut. Alături de o receptivitate sporită și de echiparea tehnică, MatePad 11 se dovedește a fi ideală pentru design-ul grafic digital. În plus, tehnologia de adaptare a ratei cadrelor oferă o autonomie mai mare a bateriei.

HUAWEI MatePad 11 întruchipează frumusețea simetriei, a ordinii și a esteticii moderne. Este perfect simetrică, din lateralele sale și grila difuzoarelor până la modulul camerei din spate. Astfel, pe lângă capabilitățile practice ale tabletei, aceasta devine un accesoriu pe de-a întregul.

Productivitate crescută și nicio limitare între tabletă și alte dispozitive

Dotată cu funcția HUAWEI Share, tableta valorifică și capabilitățile altor dispozitive pentru orice scenariu de folosire - de la smartphone-uri la PC-uri - pentru creativitate și productivitate sporite. Iar transferul fișierelor către laptop, telefon sau alte dispozitive conectate se realizează aproape instant.

Tableta rulează cu noul sistem de operare HarmonyOS 2.0. Oferind funcții inovatoare, împreună cu o experiență îmbunătățită a utilizatorului, un nou set de aplicații de în partea de jos a ecranului permite accesul atât la aplicații utilizate frecvent, cât și la aplicații utilizate recent, într-o clipită. În timp ce ecranele de start aglomerate erau cândva consumatoare de timp atunci când căutai aplicațiile de care aveai nevoie, HUAWEI MatePad 11 și HarmonyOS 2.0 au rezolvat această problemă.

De asemenea, HUAWEI MatePad 11 vine cu magazinul de aplicații AppGallery preinstalat. În cadrul magazinul digital pot fi găsite numeroase aplicații pentru crearea ilustrațiilor cu ajutorul cărora se pot crea de la cele mai simple, la cele mai dificile desene.

Persoanele care doresc să achiziționeze o tabletă, trebuie să știe că până la finalul lunii, tableta MatePad 11 poate fi găsită pe www.huaweistore.ro la prețul de 1.999 lei, împreună cu tastatura magnetică și M-Pencil incluse.

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse. Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu...
#tableta Huawei MatePad 11, #Huawei MatePad 11, #tableta Huawei , #huawei