Noutatea adusa de smartphone-ul modular Vsenn

Sambata, 13 Decembrie 2014, ora 08:37
2919 citiri
Noutatea adusa de smartphone-ul modular Vsenn
Foto: Digital Trends

Compania finlandeza Vsenn vrea sa lanseze un telefon modular care sa rivalizeze cu celebrul dispozitiv creat de Google prin initiativa Project Ara. El va permite chiar si inlocuirea programului de operare.

Finlandezii au anuntat deja ca vor folosi ca sistem de operare principal Android, insa vor oferi utilizatorilor mai multe variante, se arata intr-un articol Digital Trends. Noile informatii venite de la aceasta companie arata ca, in ciuda acestui aspect, viitorul gadget va fi stabil din punct de vedere al performantei oferite.

Utilizatorii au raspuns la un sondaj lansat de Vsenn si au spus ca, pe langa Android, ar dori sa mai poata folosi si alte programe de operare ca Sailfish, Firefox sau Ubuntu Mobile.

In plus, toate informatiile prezente pe viitorul smartphone modular vor fi criptate, el oferind si acces la tehnologia VPN. Alaturi de aceste optiuni va fi asigurat si accesul la o platforma cloud ce va oferi o siguranta sporita. Ecranul lui va fi disponibil in mai multe dimensiuni, telefonul avand o rezolutie de 1080p. Variantele de afisaj vor avea intre 4,7 si 5,4 inchi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#smartphone modular vsenn, #smartphone google project ara, #telefon modular vsenn , #telefoane mobile