Mozilla pregateste versiunea Metro a browserului Firefox

Sambata, 10 Martie 2012, ora 22:33
3741 citiri
Mozilla pregateste versiunea Metro a browserului Firefox
Foto: Webnews

Mozilla a confirmat oficial informatia potrivit careia versiunea Metro a browserului Firefox pentru Windows 8 se afla in plin proces de fabricatie, astfel incat sa raspunda cu promptitudine la apel.

Un apel asteptat in cursul ultimului trimestru al anului 2012, cand piata va face cunostinta cu noul sistem operativ purtand semnatura casei Microsoft, relateaza Webnews.

Mozilla cocheta de o buna bucata de vreme cu ideea dezvoltarii unei versiuni optimizate de Firefox, dedicate interfatei Metro a noului Windows 8, astfel incat informatia nu reprezinta tocmai o surpriza.

Potrivit sursei citate insa, aceasta versiune va fi accesibila numai atunci cand Firefox este ales drept browser default al sistemului (prestabilit) - in caz contrar nu poate participa la modalitatea Metro, conform unei decizii specifice adoptate de Microsoft.

Avand in vedere ca deocamdata Windows 8 este disponibil doar in varianta Consumer Preview, un browser Firefox dedicat interfetei Metro mai are inca mult de lucru pana la a se putea declara la inaltimea exigentelor impuse de blazonul catre care si-a indreptat atentia, rezumandu-se in momentul de fata la un proiect aflat in faza initiala, precizeaza sursa.

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse. Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu...
#Mozilla Firefox Windows8, #Firefoxi nterfata Metro , #firefox