Mark Zuckerberg are cont pe Signal. Totul a iesit la iveala dupa ce un hacker i-a furat chiar lui datele de pe Facebook

Joi, 08 Aprilie 2021, ora 16:47
Autor: Teodor Serban
Mark Zuckerberg are cont pe Signal. Totul a iesit la iveala dupa ce un hacker i-a furat chiar lui datele de pe FacebookMark Zuckerberg. Foto: Facebook / Mark Zuckerberg

Seful Facebook, Mark Zuckerberg, este unul dintre utilizatorii Signal, dar probabil nu a renuntat, inca, la WhatsApp.

Hack-ul Facebook reiesit recent la iveala, prin care au fost expuse datele a peste jumatate de miliard de utilizatori, a scos la iveala o alta informatie interesanta: Mark Zuckerberg are cont de Signal.

Contul de Signal al lui Mark Zuckerberg a fost aflat dupa ce chiar datele CEO-ului Facebook au fost descoperite printre cele postate recent pe un forum de hacking. A fost suficienta o simpla cautare dupa numarul de telefon.

Pretul Bitcoin a ajuns la 68.000 de dolari in Coreea de Sud. De ce este moneda virtuala atat de pretioasa in peninsula

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Dincolo de noianul de glume care au invadat deja retele sociale, faptul ca Zuckerberg are cont de Signal nu ar trebui sa reprezinte ceva foarte iesit din comun. Este normal ca seful Facebook sa vada cum functioneaza produsele concurente. In fapt, cresterea Facebook se datoreaza si copierii concurentei.

Facebook spune ca incidentul recent nu a survenit unui hack propriu-zis. Atacatorul s-ar fi folosit de o vulnerabilitate a functiei de importare a contactelor, vulnerabilitate care ar fi fost rezolvata in august 2019.

Chiar si asa, cele 533 de milioane de inregistrari, care acopera utilizatori din 106 tari si includ de la numere de telefon si email-uri, la adrese personale, reprezinta un set nou de date, care nu se suprapune cu niciunul din numeroasele seturi vechi, obtinute pe baza altor probleme ale retelei sociale.

Oricine poate verifica daca propriile date personale au fost furate, intrand pe HaveIBeenPwned si cautand dupa adresa de email folosita.

 Articol citit de 2745 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Nonpolitikon
  08.04.2021, 18:37
  Și milităroși-și imaginează că-n caz de "Doamne Ferește!", nu le blo
  chează ori distruge vreun hacker sculele?
  KMB877
  08.04.2021, 18:03
  Cam cusut cu ata alba!
  Zuckerberg nu are instalat Signal doar "ca sa vada" cum functioneaza un produs concurent, doar are angajati care fac treaba asta cu leafa!
  Pt chestia asta, felicitari celor de la Signal (desi aplicatia lor este maim putin performanta decat WhatsApp).