LG lanseaza doua smartphone-uri pentru incepatori

Joi, 21 August 2014, ora 18:09
1951 citiri
LG lanseaza doua smartphone-uri pentru incepatori
Foto: digitaltrends.com

LG a anuntat doua noi lansari de smartphone-uri inaintea targului IFA de la Berlin, Germania. Ele se inspira din designul modelului G3, avand insa alte caracteristici tehnice.

Telefoanele LG L Fino si L Bello sunt destinate mai ales persoanelor care nu au detinut pana acum un smartphone si vor sa isi ia unul, scrie digitaltrends.com. Butoanele de control ale acestora sunt plasate tot in partea din spate, la fel ca in cazul lui G3.

L Bello se remarca prin trasaturi mai bune. El are un afisaj IPS de 5 inchi (rezolutie 854 x 480 de pixeli) si un procesor quad-core de 1,3 GHz. Nu se stie inca sigur, dar probabil el va fi dotata cu un procesor Snapdragon produs de Qualcomm. Camera foto de 8 megapixeli e completata de una frontala de doar un megapixel, in timp ce spatiul intern de stocare are 8 GB.

Ecranul lui L Fino este mai mic (4,5 inchi, rezolutie 480 x 800 pixeli), in timp ce procesorul ajunge la 1.2 GHz. Memoria RAM ramane ca la L Bello, dar spatiul intern de stocare se miscoreaza in acest caz la doar 4 GB. Camera foto isi pastreaza cei 8 megapixeli, dar pierde optiunea de autofocus, in timp ce camera frontala e mai slaba, din categoria VGA.

Ambele telefoane au conexiune HSPA+ 3G si vor fi disponibile in mai multe culori. Programul de operare Android 4.4.2 le va echipa pe amandoua, utilizatorul putand sa isi faca un selfie mai bun cu ajutorul optiunii Gesture Shoot. In urmatoarele luni, acestea vor ajunge in intreaga lume, insa prima data vor fi vandute in America Latina.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#smartphone lg g3, #lg lansare smartphone, #lansare smartphone lg, #smartphone Android , #smartphone