Kindle Fire de la Amazon va depasi IPad - vezi ce ofera in plus

Luni, 10 Octombrie 2011, ora 23:09
4697 citiri
Kindle Fire de la Amazon va depasi IPad - vezi ce ofera in plus
Foto: Arhiva

Tableta Kindle Fire de la Amazon va depasi in prima luna de la lansare vanzarile inregistrate de competitorul sau, IPad. Numarul de precomenzi pentru noul dispozitiv dezvoltat de compania de vanzari on-line este unul substantial si se preconizeaza ca va intrece gadgetul realizat de Apple.

Pana acum nicio alta companie concurenta nu a depus eforturi considerabile pentru a surclasa binecunoscutul IPad, insa Kindle Fire reprezinta singura amenintare de pe piata pentru acesta, mentioneaza Fox News.

Vanzarile inregistrate de dispozitivul de la Apple sunt in scadere, insa noua tableta de la Amazon are destul de multe aplicatii care sunt superioare celor de la IPad. Insa exista destul de multe similaritati intre cele doua, astfel incat va atrage atentia si utilizatorilor de gadgeturi de la Apple.

Iata ce ofera Kindle Fire in plus fata de IPad:

1. Accesibiliate: Kindle Fire poate fi achizitionat pentru 199$, ceea ce inseamna mai mult de jumatate din pretul unui IPad. Tableta de la Apple se vinde cu cel putin 500$, iar cei care au incercat sa copieze acest dispozitiv nu au reusit decat sa ofere servicii mai proaste la preturi ridicate.

2. Mai mult continut: Continutul reprezinta cheia succesului unuei tablete. IPad este regele aplicatiilor, insa Kindle Fire il depaseste in ceea ce priveste volumul acestora. Dispozitivul de la Amazon ofera acces imediat la peste 18 milioane de filme, emisiuni TV, cantece, reviste si carti care sunt deja disponibile pe Amazon.com. Desi numarul exact nu se cunoaste, Apple ofera un continut mult mai mic.

In plus, poti viziona contra-cost peste 10.000 de pelicule si productii televizate pe dispozitivul Kindle Fire.

3. Memoria interna: Daca vrei sa iei cu tine tot continutul preferat, Kindle Fire vine cu o memorie interna de 16 GB si cu posibilitatea de a stoca gratuit continutul cumparat de pe amazon.com.

4. Aplicatii libere: Acesta este punctul forte al lui Kindle Fire. Apple este un sistem inchis, iar daca acestuia nu-i place continutul tau, iti este interzis accesul la aplicatii. In schimb, celelalte siteme Android, cum ar fi cel de la Google, nu sunt deloc securizate. Astfel, trebuie sa cauti mult pentru a ajunge la ceea ce iti doresti. Kindle Fire incearca sa umple acest gol al competitorilor prin intermediul Amazon Appstore, care ii confera utilizatorului acces gratuit la cele mai utilizate aplicatii din magazinul on-line. Rezultatul: mai multe aplicatii gratuite fara prea mult efort.

5. Mai usor de manevrat: Tableta IPad cu ecran de 10 inch este un dispozitiv amuzant, insa dificil de manevrat. Pe de alta parte, Kindle Fire poate fi folosit cu usurinta cu o singura mana mai multe ore, fara a obosi, este mai usor ca IPad-ul si mai portabil.

Desi ecranul este cu 3 inch mai mic si nu are incorporata o camera foto sau video, pretul cu 300$ mai mic decat cel al IPad face ca Kindle Fire sa devina in cel mai scurt timp o tableta indispensabila.

Kindle Fire de la Amazon va fi disponibil incepand cu 19 noiembrie la pretul de 199$.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Kindle Fire Amazon, #Kindle Fire iPAd , #iPad