iPhone 5, lansat pe 21 octombrie?

Miercuri, 28 Iulie 2021, ora 12:512453 citiri
iPhone 5, lansat pe 21 octombrie?
Foto: The Telegraph

iPhone 5, mult ravnitul telefon mobil de la Apple, va fi lansat pe 21 octombrie, atunci cand se implinesc zece ani de la lansarea primului iPod, potrivit ultimelor zvonuri de pe piata telecom.

iPhone 5 este asteptat cu sufletul la gura de majoritatea fanilor Apple. Zvonurile legate de lansarea telefonului mobil au inceput sa circule din primavara acestui an. Initial se astepta ca iPhone 5 sa fie prezentat in luna iunie, apoi in luna septembrie, insa ultimele zvonuri citate de The Telegraph dau ca data sigura ziua de 21 octombrie.

Noul iPhone va fi, in general, in ce priveste aspectul, asemenator cu iPhone 4, dar va fi echipat cu un procesor mai rapid.

Printre producatorii care asigura componente pentru modelul curent de iPhone se numara Largan Precision (camera), Wintek (touchscreen) si Foxconn (carcasa).

Productia de componente a inceput in luna iulie, dupa care acestea au fost trimise catre Han Hoi Precision Industry pentru asamblare.

iPhone 4 a fost lansat in iunie 2010, el fiind cel mai de succes produs Apple, cu vanzari de peste 16 milioane de unitati in ultimul trimestru al lui 2010.