Internet Wi-Fi gratuit in parcurile Alexandru Ioan Cuza si Titan din Bucuresti

Vineri, 24 Martie 2017, ora 18:313210 citiri
Internet Wi-Fi gratuit in parcurile Alexandru Ioan Cuza si Titan din Bucuresti
Foto: Facebook/I Love S3

Bucurestenii care merg in parcurile Alexandru Ioan Cuza si Titan vor avea parte, incepand de miercuri, de Internet Wi-Fi gratuit.

Accesul la Internet este dispozibil parcurile Alexandru Ioan Cuza (zona aleii principale de la intrarea in parc pana la amfiteatru si aleile secundare) si Titan (aleea principala din zona scenei si aleile secundare adiacente acesteia), iar pentru a te conecta trebuie sa cauti reteaua "I love S3".

Conectarea se face folosind o adresa de email, timp de trei ore, a transmis primaria printr-un comunicat remis, vineri, Ziare.com.

Reprezentantii institutiei au precizat ca site-urile cu continut nerecomandat minorilor sunt restrictionate.

"Primaria Sectorului 3 ofera locuitorilor posibilitatea conectarii gratuite la Internet in parcurile mari din Sectorul 3.

In parcurile din Sectorul 3 gasesc nu doar un peisaj extraordinar, hidrobiciclete, locuri de joaca bine intretinute, ci si mijloace moderne de comunicare accesand gratuit Internetul. Locuitorii Sectorului 3 si nu numai pot cauta reteaua 'I love S3', apoi introduc o adresa de e-mail si astfel se conecteaza", a declarat Robert Negoita, primarul Sectorului 3.

A.G.