Huse Huawei P30 Lite. Ce alte cadouri le poti darui pasionatilor de smartphone

Advertorial
Luni, 25 Februarie 2019, ora 17:16
12634 citiri

Pe 26 martie, Huawei urmeaza sa lanseze seria de telefoane Huawei P30, care vor cuprinde si o versiune Lite, dar si una Pro. Fanii brandului le asteapta nerabdatori.

Noul Huawei P30 Lite este un upgrade la modelul P20 Lite, cu functii performante. Vine cu un ecran full HD de 6 inch si o rezolutie 2312x1080 pixeli. Ecranul AMOLED are un notch tip picatura, iar modelul nu va avea senzor de amprenta in ecran, ci pe spate. Noul telefon va rula Android 9 Pie si va avea un procesor Kirin 710. Pe spate se va regasi o camera foto tripla, cu senzori de 20MP + 16MP + 2MP.

Judecand dupa obiceiul lansarilor din ultimii ani, sunt sanse mari ca Huawei P30 Lite sa se lanseze mai devreme de 26 martie, data la care este programata lansarea oficiala a seriei.

Versiunea premium a gamei este Huawei P30 Pro. Aceste foloseste chipset-ul Kirin 980 si va avea un ecran AMOLED, tot cu notch tip picatura pentru camera frontala. Se vorbeste despre un ecran de 6.1-inch in diagonala, cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli, care spre deosebire de versiunea Lite va incorpora si un cititor de amprente.

Va avea patru senzori pentru camera principala, pozitionati vertical. Atat senzorii, cat si lentilele sunt furnizate de Leica. Cel mai puternic dintre senzori va avea o rezolutie de 38 megapixeli. Telefonul va rula Android 9.0 Pie si va avea 6 GB RAM si 128 GB pentru stocarea de date.

Daca celelalte modele din seria P30 vor avea preturi intre 800 si 1000 de euro, mult mai ieftine sunt accesoriile pentru aceste telefoane. BrandGSM, cel mai mare distribuitor de accesorii GSM, pune in vanzare huse Huawei P30, din materiale rezistente si fine la atingere, dar si protectii de ecran, incarcatoare compatibile, casti audio, suporturi auto, popsockets, boxe si casti bluetooth, asa incat sa transformi smartphone-ul intr-un device indispensabil.

Pasionatii de gadgeturi se bucura insa de tot ceea ce inseamna tehnologie de ultima generatie, creata pentru a-ti face viata mai usoara. Din aceasta categorie fac parte cu siguranta si noile modele de smartwatch, care au o multime de aplicatii de care poti beneficia, extrem de utile intr-o multime de activitati.

Un smartwatch Samsung ofera beneficiile si sentimentul unui ceas analog, avand un design cu cadran rotund si un ticait identic cu cel al unui ceas clasic. Te conecteaza la lumea din jurul tau wireless cu ajutorul conexiunii Bluetooth 4.2 si te tine la curent cu toate notificarile importante pentru tine.

Un smartwatch Apple este un accesoriu premium, cu finisaje de cea mai buna calitate si cu aplicatii care iti monitorizeaza sanatatea. Cele din seria Apple Watch 4, care sunt disponibile acum si pe site-ul brandgsm.ro, sunt dotate cu accelerometru si giroscop, astfel incat pot detecta cand ai cazut. Se emite o alerta de cadere grava si poti initia cu usurinta un apel catre serviciile de urgenta sau sa respingi alerta.

Pentru oricare dintre aceste dispozitive si accesorii viziteaza magazinul online brandgsm.ro. Pentru orice comanda care depaseste 100 de lei ai transport gratuit. Poti vizita si magazinele distribuitorului, amplasate in toata tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#smartphone accesorii, #smartwatch , #smartphone