Huawei Happy Week: Dispozitive de ultima generatie la preturi cu pana la 40% mai mici

Advertorial
Miercuri, 20 Ianuarie 2021, ora 11:43
6607 citiri
Huawei Happy Week: Dispozitive de ultima generatie la preturi cu pana la 40% mai mici

Vesti bune pentru cei care au in plan sa isi achizitioneze cele mai performante device-uri la inceput de an. Huawei a anuntat de curand lansarea campaniei Huawei Happy Week, valabila in a treia saptamana a fiecarei luni si care aduce reduceri generoase pentru produse din categoriile PC si tablete, smartphone-uri, wearables si alte accesorii.

Toti cei interesati, isi pot achizitiona noile dispozitive fie online, accesand www.huaweimobilestore.ro, dar pot merge si in magazinele Huawei Experience Shop din AFI Cotroceni si Huawei Experience Store din Baneasa Shopping City pentru a beneficia de toate avantajele campaniei.

Asadar, in cadrul editiei de ianuarie a Huawei Happy Week utilizatorii au acces la preturi speciale pentru mai multe categorii de produse, printre care si smartwatch-ul HUAWEI WATCH FIT, un dispozitiv cheie in monitorizarea si gestionarea sanatatii, pe care l-am recomandat intr-un articol anterior Ziare.com. Acesta este disponibil cu o reducere importanta de 20%, care se va aplica pretului recomandat la vanzare de 499 lei. Totodata, acelasi discount se va aplica si la ceasul inteligent HUAWEI WATCH GT2 Pro al carui cost de vanzare standard este de 1.499 lei.

Totodata, oferta este valabila si pentru categoria smartphone-uri, astfel ca HUAWEI P40 Lite poate fi achizitionat cu discount de 10% al pretului de vanzare recomandat de 999 lei. In acelasi timp, pana pe 21 ianuarie si HUAWEI P Smart 2021 va beneficia de o reducere de 10%, aplicata pretului de vanzare recomandat de 899 lei.

Utilizatorii de tabele au si ei parte de surprize pana pe 21 ianuarie, astfel ca HUAWEI MediaPad T10 WI-FI, al carei design este potrivit pentru orice varsta si stil de viata, este disponibila in cadrul acestei editii la un pret mai mic cu 10% fata de cel recomandat de 599 lei.

La fel si iubitorii de dispozitive audio de top care pot intra in posesia castilor on-ear HUAWEI FreeBuds Studio la un pret special, cu 10% redus fata de pretul recomandat de vanzare de 1.299 lei. Castile HUAWEI FreeBuds Pro, din aceeasi categorie, echipate cu tehnologia Active Noise Cancellation, au parte de un discount de 10% al pretului recomandat de vanzare de 999 lei.

Ochelarii inteligenti HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II lansati de curand si doriti atat de pasionatii de fashion, dar si de iubitorii de tehnologie, datorita proprietatilor acustice extraordinare pot fi achizitionati cu un pret cu 10% mai mic decat cel recomandat de 1.499 lei.

Nici cei preocupati de controlul greutatii nu au fost neglijati in aceasta editie a campaniei, astfel incat HUAWEI Body Scale este si el disponibil la un pret special, cu 40% mai mic decat pretul de vanzare recomandat de 149 lei.

Totodata, cei care isi vor cumpara un laptop HUAWEI Matebook D14 sau HUAWEI Matebook D15, vor avea parte de un cadou surpriza.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#reduceri, #Huawei, #promotii , #stiri it-c