Este un moment bun să-mi schimb telefonul?

Advertorial
Luni, 19 Iulie 2021, ora 18:04
2264 citiri
Este un moment bun să-mi schimb telefonul?
FOTO: Card Avantaj

Financiar, în măsura în care ești cât de cât productiv, este relativ ușor să-ți cumperi zilele astea cam orice ”jucărie” ți-ai dori. Telefoane în rate se pot obține în multe cazuri și pe loc. Ba și console, laptop-uri sau chiar mașini. De oferte nu ducem, teoretic, lipsă. Sau?

Pentru că în ultimul an, milioanele de oameni care au petrecut exagerat de mult timp în casă și-au digitalizat mai mult ca oricând viețile, peste toate urgențele planetare s-a mai pogorât una: criza de chip-uri.

Dacă vrei să-ți schimbi telefonul, acum e probabil cel mai bun moment. Dacă încă îl găsești pe cel pe care ți-l dorești. De la cei mai mari producători de automobile, până la cei mai mici fabricanți de gadget-uri, cu toții au oprit o bună parte din producție sau au amânat-o, în așteptarea creșterii capacității de producție în materie de chip-uri.

Indiferent dacă vrei să-ți cumperi un frigider, un televizor sau un aspirator, s-ar putea ca foarte curând să ai din ce în ce mai puține opțiuni sau foarte mult de așteptat. Plăcile grafice, de exemplu, sunt deja un lux, iar prețurile celor mai multe electronice la mâna a doua deja a explodat.

Lucrurile nu sunt neapărat pe cât de rele par a fi. Se caută permanent soluții noi și se investesc sume colosale de bani în cercetare, ceea ce va aduce inovații și implicit dezvoltare chiar în multe alte domenii.

totodată, UE este pe cale să introducă o nouă legislație, care să asigure o calitate mai îndelungată a tuturor echipamentelor care vor fi în continuare fabricate. Prin urmare, Consiliul dezbate în prezent introducerea unei legi care să asigure că garanția tuturor produselor aflate pe piață va fi de minimum cinci ani. Timp în care producătorii vor fi, desigur, obligați să asigure și asistență tehnică sau piese de schimb pentru produsele comercializate.

Paradoxal, rezultatul acestor factori resimțiți negativ în prezent, ar putea consta în produse de o mai bună calitate, de care să ne bucurăm într-un mod sustenabil, pentru mai mult timp. Cert este că, pentru o perioadă, ajustările la această nouă realitate ar putea arăta dificile. Un card bun precum CardAvantaj ți-ar putea fi de mare ajutor. Telefoane în rate, chiar și fără dobândă* sau cu banii jos, și orice alte electronice de care ai putea avea nevoie, acum e momentul să le cumperi!

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
#telefon, #schimbare telefon, #card avantaj , #telefoane