Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
A propus o solutie robotizata, dar a fost ignorat de statul roman: Cum ar fi fost daca, la sosirea in spital, doctorii ar fi stiut ca e un potential infectat? #Interviu
Duminica, 24 Mai 2020, ora 16:30
Bogdan Florea este unul dintre oamenii din IT-ul romanesc care au propus statului inca din luna martie o solutie digitalizata menita sa reduca la minimum probabilitatea de infectare a cadrelor...
24.05.2020, 06:03 -arsul :oricum china si japonia au roboti mult mai performanti
robotizareaq aduce profit dar usuca societatea.Milioane de oameni isi pierd locul de munca . oameni care nu mai cumpara case , oameni care traiesc greu pe spinarea statului daca robotii le fac munca mai repede si mai bine. Trebuie gasit un echilibru daca nu robotizarea poate distruge tot ce atinge.
23.05.2020, 21:15 -nmldvn :Digitalizarea...dar cu cine???
Sant angajati in toate administratiile, care nu cunosc notiuni elementare de a folosi computerele, leptopurile si nici nu vor sa invete ,,se pricep la miscarea hartiilor si bagatul de seama" .Cei tineri nu au loc.
23.05.2020, 19:35 -RonaldR :inteleg curatenia pe care incercati sa o faceti ...
dar nu inteleg de ce incepeti cu mine, cel care va ajutat traducand ce vreti de fapt sa comunicati prin articolul asta, deoarece astia inteleg filme sf cu extraterestrii! In cazul asta eu cred ca ne intoarcem la stampile si formulare completate cu pixul.
23.05.2020, 18:54 -raulbaal :Ori n-a dat darul ,ori au aflat smecherii de la guvern ca-i pesedist
Asa se face misto de inteligenta noastra si apoi ne miram ca pleaca tinerii destepti@Oricum la noi e o moda d-le ,daca -i romanesc ne pute ,tot ce-i strain e bun!Vai de noi, fuduli dar saraci lipiti!
23.05.2020, 18:23 -Avantul_Propasirea :intr-o economie de "cal si carutza" plus perceptorul cu geanta
burdusita cu chitantiere si stampile, robotizarea se va reduce la microciparea calului si eventual la calibrarea automata 4x4 a rotilor carutzei. pentru clanurile de bugetari, robotizarea activitatilor este o perspectiva inspaimantatoare. jumatate din ei ar ramane pe drumuri. fara leafa, bonuri de masa, sporuri si vouchere de concedii. si fara placerea de a fi niste mici dumnezei in spatele ghiseelor la care asteapta gloata incolonata.
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
Versiuni: mobil  /  Web  /  Smartphone
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor