Cele mai spectaculoase clipuri filmate cu drone, de la inaltimi ametitoare (Galerie video)

Duminica, 28 Septembrie 2014, ora 19:40
5617 citiri
Cele mai spectaculoase clipuri filmate cu drone, de la inaltimi ametitoare (Galerie video)

Nu a fost niciodata mai usor sa surprinzi peisaje fabuloase decat acum, in plina ascensiune a tehnologiei dronelor.

Dronele pot filma in prezent, de la inaltimi surprinzatoare, imagini din desert, din ocean, de oriunde, imagini greu accesibile pana acum omului.

Business Insider a adunat cele mai populare sapte clipuri realizate cu ajutorul dronelor si postate pe YouTube.

7. Un berbec nervos darama o drona si pe posesorul sau (1,6 milioane de vizualizari): Acest clip amuzant prezinta un berbec, care devine enervat de faptul ca o drona zboara in jurul lui. Animalul reuseste sa darame atat aparatul, cat si pe proprietarul acestuia, fara sa il raneasca.

6. Peisaj cu Burning Man (1,95 milioane de vizualizari): Este greu de invins aceasta imagine de la evenimentul Burning Man, care are loc in fiecare an in desert si care aduna peste 70.000 de participanti.

5. O drona il loveste pe mire in cap (2 milioane de vizualizari): Acest filmulet a fost realizat in timpul unei sedinte foto de la o nunta. Mirii erau fotografiati si filmati cu o drona, care, la un moment dat, s-a apropiat prea mult si l-a lovit pe barbat direct in cap.

4. Tornada distructiva in Mayflower, Arkansas (2,4 milioane de vizualizari): Filmarea arata intraga arie de actiune a unei tornade violente.

3. Filmare din aer a constructiei campusului Apple 2 (3,6 milioane de vizualizari): Drona a surprins imagini din timpul construirii campusului circular "Spaceship" al companiei americane Apple.

2. Mii de delfini, intr-o busculada in Dana Point, California (9,2 milioane de vizualizari): Clipul filmat din aer arata o busculada de delfini si trei balene care migreaza impreuna.

1. Artificii filmate cu o drona (9,9 milioane de vizualizari): Acest clip iti arata cum ar fi sa experimentezi un foc de artificii chiar din interiorul exploziilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#clipuri drone, #artificii drona, #clipuri drone populare , #tehnologie
Comentarii