Cele mai bune smartphone-uri cu Android (Galerie foto)

Vineri, 10 Februarie 2012, ora 21:26
8651 citiri
Cele mai bune smartphone-uri cu Android (Galerie foto)
Foto: PC Mag

Platforma Android a fost lansata de Google in urma cu trei ani, insa a reusit sa cucereasca piata de profil. Astfel, din ce in ce mai multe smartphone-uri folosesc acest sistem de operare, care a ajutat la transformarea unui telefon intr-un mini-calculator.

Avantajele pe care Android le are in fata sistemului de operare de la Apple sunt varietatea si disponibilitatea.

Fiind o platforma libera, aceasta poate fi integrata in orice dispozitiv, iar gama larga de aplicatii reprezinta un bonus.

In aceste conditii, Android a reusit sa cucereasca 47% din piata americana de telefonie mobila, in 2011.

Publicatia PC Mag a realizat un clasament al celor mai bune smartphone-uri care ruleaza cu sistemul de operare dezvoltat de Google.

10. Samsung Galaxy S II Skyrocket

Acest telefon ofera un transfer de date excelent, ceea ce il face ideal pentru navigarea pe web. In plus, are un procesor dual-core performant, iar ecranul cu rezolutia mare ofera o buna vizualizare a pozelor.

9. LG Nitro HD

Ecranul tactil de 720 pixeli este rapid, procesorul este foarte bun, iar traficul de date ofera o excelenta navigare pe Internet.

8. Samsung Captivate Glide

Telefonul, care foloseste sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, are o tastatura full QWERTY culisanta. Camera foto este de 8 megapixeli, iar conexiunea la Internet se poate face si prin 4G.

7. Motorola Photon 4G

Telefonul are o excelenta conexiune la Internet, iar videoclipurile pot fi vazute in high definition. In plus, ofera o excelenta experienta pentru jocuri, iar camera foto este de 8 megapixeli.

6. Samsung Galaxy S II Epic 4G Touch

Inca un telefon bun pentru jocuri si navigare pe Internet. Camera este de 8 megapixeli, procesorul etse dual-core, iar ecranul este de 11,5 cm.

5. Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy S II este unul din cele mai bune telefoane care opereaza cu Android, datorita ecranului excelent, al procesorului foarte rapid dual-core de 1,2GHz si al camerei de 8 megapixeli.

4. HTC Amaze 4G

Acest telefon are un ecran tactil rapid, de 10,9 cm si o rezolutie de 540 x 960 pixeli. In plus, are un procesor rapid si conexiune 4G.

3. Motorola Droid Razr Maxx

Acest telefon inglobeaza intr-o carcasa subtire un procesor dual-core, un ecran de 10,9 cm si o baterie care se consuma foarte greu. Singurul dezavantaj il reprezinta camera foto, care face poze de calitate medie.

2. HTC Rezound

Cel mai bun telefon HTC, Rezound ofera, pe langa un ecran cu o rezolutie mare si o navigare excelenta pe Internet, si un sunet HD, amplificat de niste casti performante.

1. Samsung Galaxy Nexus

Samsung Galaxy Nexus ramane cel mai bun telefon cu Android. Pe langa faptul ca ruleaza cu cea mai nou versiune, Ice Cream Sandwich, ecranul de 11,8 cm si rezolutia de 720 x 1280 pixeli ofera o excelenta vizualizare a pozelor si a navigarii pe Internet. Rapid si performant, telefonul reprezinta un adversar puternic pentru iPhone 4S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#smartphone Android, #top smartphone Android, #smartphone 2012 , #smartphone