Cele mai bune smartphone-uri ale anului 2018 (Galerie video)

Duminica, 30 Decembrie 2018, ora 15:0414085 citiri
Cele mai bune smartphone-uri ale anului 2018 (Galerie video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Industria smartphone-urilor se schimba. Companii care odata dominau piata, precum Samsung, incep sa isi piarda pozitia de lider, in contextul in care competitia devine din ce in ce mai buna. Companiile nou infiintate, in special cele din China, vor sa ajunga in top, ceea ce este un lucru bun pentru consumatori.

Insa intreaga piata de smartphone-uri este in declin, potrivit companiei de research IDC, citata de Fortune.

In al treilea trimestru al anului, comenzile de telefoane inteligente au scazut cu 6% fata de aceeasi perioada a anului 2017.

In ciuda acestui fapt, producatorii de smartphone-uri au lansat pe piata dispozitive extrem de interesante. Iata care sunt cele mai bune smartphone-uri ale anului 2018:

iPhone XS Max, Apple

Acest telefon intrece asteptarile oricui, fiind unul dintre cele mai performante lansate de gigantul Apple in 2018. Are cel mai mare ecran dintre toate iPhone-urile - 6,5 inci, rezolutia si contrastul fiind ridicate. Astfel, continutul HD nu isi pierde din calitate cand este redat pe smartphone.

Designul telefonului este rafinat si de bun gust: ecranul si carcasa sunt din sticla, iar rama din otel inoxidabil, asamblate cu mare precizie. De altfel, este indicata, evident, aplicarea unei huse pentru a proteja sticla. Totusi, e bine de stiut ca acest smartphone este rezistent la apa.

Mai important este ce poti face cu XS Max: vine instalat cu cel mai bun sistem de operare de la Apple: iOS 12, ceea ce il face perfect pentru realitatea augmentata.

Sa nu uitam si de camera foto: Sistemul cu doua camere de pe spate permite utilizatorului sa realizeze portrete remarcabile, cu efecte de iluminare artistica, in timp ce camera frontala este suficient de buna pentru a va mentine urmaritorii de pe Instagram fericiti.