Cele mai bune laptopuri ASUS din seria TUF Gaming

Advertorial
Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 10:00
8736 citiri
Cele mai bune laptopuri ASUS din seria TUF Gaming
asus tuf gaming FOTO: asus.com

Un laptop de gaming pe care te poți baza are nevoie de putere stabilă și de durabilitatea militară oferită de seria ASUS TUF Gaming care te duce la victorie și te menține în formă. Seria de laptopuri TUF Gaming este disponibilă în configurații cu ecrane de 15.6 și 17.3 inch care se disting prin designul individualist și un nivel de performanță amplificat de sistemul de răcire îmbunătățit care păstrează o acustică scăzută în cele mai solicitante situații.

Producătorul ASUS oferă soluții pentru toate categoriile de utilizatori, iar pentru gameri a lansat încă din 2018 seria de laptopuri TUF Gaming, serie care și-a câștigat popularitatea datorită performanțelor și fiabilității. Toate laptopurile ASUS TUF sunt supuse unor teste riguroase în ce privește durabilitatea în condiții extreme, teste folosite și de armata americană, astfel că se ridică la nivelul așteptărilor pe care îl creează brandul TUF – The Ultimate Force.

În seria ASUS TUF Gaming se găsesc două modele principale: TUF Gaming F15 cu ecran de 15.6 inch, pentru cei care își doresc un laptop compact și puternic, și TUF Gaming F17 cu ecran de 17.3 inch, pentru cei care au nevoie de o suprafață de joc mai mare, fără să facă compromisuri la capitolul portabilitate. Indiferent de modelul pe care îl alegi, știi că un laptop din seria TUF Gaming este echipat pentru gaming serios și va face față cu brio ședințelor îndelungate de jocuri competitive.

ASUS TUF Gaming F15 FX506 – punctul de pornire pentru eSports

Fanilor competițiilor sportive care au nevoie de un model suficient de puternic pentru a juca cele mai populare titluri ale momentului cu detalii bune la suficient de multe cadre pe secundă le recomandăm modelul ASUS TUF Gaming F15 FX506. Acesta vine cu o configurație capabilă ce orbitează în jurul ecranului de 15.6 inch tip IPS cu rată de împrospătare a imaginilor la 144 Hz.

Suportul pentru tehnologia Adaptive-Sync înseamnă o fluență a imaginilor în mișcare cum nu ai mai văzut, fără framing și alte ruperi vizuale, pentru că rata de împrospătare a imaginii este sincronizată automat cu numărul de cadre pe secundă afișate în jocuri.

De afișaj se ocupă o placă video dedicată - NVIDIA GeForce GTX 1650 - cu 4 GB VRAM împreună cu un procesor Intel Core i5-10300H, care urcă până la o frecvență de 4.5 GHz în toiul luptelor online.

Configurația este completată de 8 GB RAM, care pot fi extinși până la 32 GB, dacă intenționezi să folosești laptopul ASUS TUF Gaming F15 FX506 și pentru fluxuri de muncă. Și de ce nu ai vrea acest lucru, în condițiile în care laptopul este perfect echipat pentru conferințe, venind cu un set complet de porturi, microfoane duale și un sistem audio cristalizat DTS: X Ultra pe 7.1, canale cu mai multe moduri audio predefinite, plus un webcam HD și un sistem de reducere a zgomotului de fond în sens dublu asistat de inteligența artificială.

Toată această performanță este menținută la un nivel foarte ridicat de sistemul de răcire cu auto-curățare ce aduce un flux de aer crescut cu 10%, în timp ce este cu 11% mai silențios ca cel precedent.

ASUS TUF Gaming F17 FX706 – joacă-te pe un ecran generos

Utilizatorii care aleg un laptop TUF Gaming F17 FX706 primesc un ecran generos de 17.3 inch tot la 144 Hz cu margini imersive Nano-Edge, o placă video din seria RTX, un model GeForce RTX 3050 cu 4 GB VRAM, care adaugă un nou nivel de detalii în jocuri grație suportului pentru trasarea razelor de lumină.

Procesorul Intel Core i7 din generația a 11-a Tiger Lake vine cu 8 nuclee și 16 fire de execuție, ceea ce înseamnă că va face față oricăror sarcini îl vei supune: gaming, creație, dezvoltare software, editare 3D, ca să numim doar câteva dintre lucrurile pe care le vei putea duce la bun sfârșit folosind un laptop ASUS TUF Gaming F17.

Și pentru că vei dori să folosești acest laptop cât mai mult timp, inginerii ASUS s-au asigurat că vei putea extinde cantitatea de RAM disponibilă până la 32 GB și că vei putea adăuga un al doilea SSD NVMe pentru capacitate de stocare sporită a jocurilor și proiectelor la care lucrezi.

Toate modelele din seria ASUS TUF Gaming supraviețuiesc celui mai riguros standard militar al armatei americane, MIL-STD-810H, deci nu trebuie să îți fie teamă de vibrații, șocuri, umiditate și temperaturi extreme. TUF Gaming este un laptop pe care vei putea baza în orice situație.

Toate laptopurile prezentate pot fi achiziționate direct de pe site-ul oficial, secțiunea eShop ASUS România, așa că te invităm să vezi oferta curentă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#asus tuf gaming, #laptop asus, #laptop gaming , #laptop