Cele mai bune gadget-uri noi din 2011

Luni, 12 Decembrie 2011, ora 19:45
3908 citiri
Cele mai bune gadget-uri noi din 2011
Foto: Arhiva

Tehnologia a devenit indispensabila pentru multi dintre noi. Fie ca ne usureaza munca, fie ca le folosim pentru distractie, gadget-urile fac parte din activitatea noastra zilnica. Iar ca in fiecare an producatorii s-au intrecut si in 2011 pentru a aduce lucruri noi pe aceasta piata.

Publicatia Business Insider a realizat o lista ce cuprinde cele mai bune dispozitive lansate anul acesta.

HTC Thunderbolt

Acest smartphone de la HTC este o varianta imbunatatia a celui lansat anul trecut. Cu o greutate de 163,9 g, o camera foto de 8 MP, un ecran de 10,9 cm si o conexiune 3G, Thunderbolt iti aduce cea mai buna experienta pe care un telefon cu sistem de operare Android Froyo ti-o poate oferi.

MacBook Air

Noua versiune a lui MacBook Air a venit cu o multime de imbunatatiri: tastatura backlit, un procesor mai rapid si o greutate mai mica, fiind cel mai usor laptop de pe piata.

Motorola Xoom

Gadgetul este disponibil in doua versiuni, una cu un ecran de 25,7 cm, iar cealalta de 20,8 cm si ofera conexiune 4G. Este prima tableta care opereaza cu sistemul Android Honeycomb.

Asus Eee Pad Transformer Prime

Cei de la Asus au uimit impatimitii de tehnologie cu aceasta tableta. Sistemul de operare Android Honeycomb si procesorul foarte rapid dezvoltat de Nvidia, Tegra 3, permite o vizionare excelenta a graficii 3D pe ecranul de 25,7 cm. Optional, se poate integra si o tastatura.

Samsung Galaxy Nexus

Este primul smartphone care ruleaza cu sistemul de operare dezvoltat de Google, IceCream Sandwich, are un ecran de 11,8 cm, o camera foto de 5 MP si un procesor dual-core de 1.2GHz.

Nook Simple Touch

Este cel mai ieftin e-reader, firma producatoare, Barnes&Noble, scazand pretul la 99 de dolari. Ecranul gadget-ului are 15,2 cm, iar sistemul de operare este Android. Desi are un meniu usor de navigat, nu poate fi folosit decat pentru citit, insa viteza de incarcare a paginilor este foarte mare.

iPhone 4S

Desi exteriorul acestui telefon nu difera foarte mult de cel al modelului precedent, iPhone 4S a fost un pariu sigur pentru cei de la Apple. Cu o excelenta camera foto si video, cu o varietate de aplicatii si cu asistentul vocal, Siri, nu e de mirare ca telefonul s-a vandut in peste 4 milioane de exemplare in primul weekend de la lansare.

Sifteo Cubes

Sifteo Cubes sunt niste gadgeturi mici, pe care pot fi descarcate jocuri si aplicatii. Cuburile sunt strans legate intre ele, astfel te poti juca in modul multiplayer sau poti face invatatul mult mai atractiv.

Kindle Fire

Principalul concurent al lui iPad 2, Kindle Fire vine cu colectie de aplicatii. Poti avea acces la intreaga colectie de muzica, filme si carti disponibile in magazinele Amazon. In Statele Unite se vinde doar cu 199 de dolari, fapt ce ar putea determina Apple sa scoata o versiune mai ieftina a propriei tablete.

Nokia Lumia 800

Este primul telefon dezvoltat de Nokia in parteneriat cu Windows si poate decide soarta acestei companii. Sistemul de operare este foarte bun, insa subapreciat. Smartphone-ul are o greutate de 142 g si un ecran de 9,4 cm.

Kindle Touch

Cei de la Amazon au lansat o tableta ce va deveni, in scurt timp, un best-seller, datorita pretului de 99 de dolari. Dispozitivul ruleaza cu Android Honeycomb, are o greutate de 413 grame si un ecran de 17,8 cm.

Samsung Galaxy S II

Telefonul are un ecran de 11,8 cm, o camera foto de 8 MP, un sistem de operare Android Gingerbread, o camera video care filmeaza in HD. Reprezinta cea mai mare amenintare pentru iPhone.

iPad 2

Tableta de la Apple inca reprezinta cea mai buna oferta in acest domeniu, avand o galerie mare de aplicatii, un hardware rapid si un design atractiv.

Samsung Galaxy Tab 10.1

Samsung Galaxy Tab este cea mai buna alternativa pentru iPad. Gadgetul este disponibil in trei variante, cu ecran de 25,7 cm, 22,6 cm sau de 17,8 cm. Dispozitivul ruleaza cu sistemul de operare Android Honeycomb si are o greutate de 595 de grame.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#cele mai bune gadgeturi, #top gadgeturi, #gadgeturi 2011, #smartphone, #laptop, #tableta , #gadget