Cat costa un iPhone 6s, cumparat din diferite tari ale lumii

Sambata, 12 Septembrie 2015, ora 14:04
22743 citiri
Cat costa un iPhone 6s, cumparat din diferite tari ale lumii
Foto: Apple

Pretul unui iPhone 6s variaza in cele 12 tari unde urmeaza sa intre la vanzare din 25 septembrie. Franta este tara unde dispozitivul este cel mai scump, cumparatorii ajungand sa plateasca si cu 30% mai mult decat pentru un aparat similar achizitionat in SUA.

Marea lansare Apple. Au fost prezentate iPhone 6S si 6S Plus, precum si cel mai mare iPad

In timp ce pretul la iPhone a ramas la fel in SUA, Marea Britanie si alte tari, un euro slabit in ultimele 12 luni face ca francezii si germanii sa plateasca cu 40 de euro in plus pentru gadgetul Apple, comparativ cu iPhone 6, intrat la vanzare anul trecut, informeaza The Telegraph.

In plus, mai exista si taxele. Apple le-a inclus in preturile pentru Marea Britanie si alte cateva tari, insa nu si in SUA sau Canada, unde taxele depind de la stat la stat sau de la o provincie la alta. Sunt si state americane unde nu exista o astfel de taxa de vanzare.

Dolarul puternic face ca preturile sa fie mari si in Canada sau Australia, chiar daca in Canada dispozitivul e relativ ieftin comparativ cu restul tarilor.

In Marea Britanie, cele doua gadgeturi au aceleasi preturi ca cele lansate anul trecut, la fel si in China.

Concret, in SUA un iPhone 6s este 649 de dolari, in Canada e 677, in Japonia 719, in Australia 760, in China 828, in Marea Britanie 832, in Germania 835, iar in Franta 846 de dolari.

iPhone 6s si 6s Plus intra la vanzare in 12 tari in 25 septembrie, de sambata putand fi facute deja precomenzi.

A.S.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#pret iPhone 6s, #iPhone 6s pret SUA, #iPhone 6s lansare, #iPhone 6s Apple , #iphone