Care sunt cele mai asteptate gadgeturi in 2011? (Galerie foto)

Sambata, 23 Iulie 2011, ora 18:03
2899 citiri
Care sunt cele mai asteptate gadgeturi in 2011? (Galerie foto)
Foto: GadgetsInfo

Anul 2011 a fost deja bogat in lansari, insa, pana la sfarsitul sau, vom avea la dispozitie mai multe gadgeturi deosebit de interesante.

Smartphone-urile si tabletele par sa faca legea in acest an, insa nu sunt de ignorat nici noile modele de televizoare sau mp3 playere.

Iata care sunt, potrivit Cnet, cele mai asteptate lansari de gadget-uri, pana la sfarsitul lui 2011:

Televizoarele Vizio XVT3D6SP

Aceasta serie de televizoare a fost prezentata la targul CES, din luna ianuarie, cand a castiga premiul pentru cel mai bun produs in categorie. Specialistii au apreciat nu doar tehnologia 3D si ecranul LED complet, dar si optiunile pe care le ofera.

Televizorul are o interfata Google TV, program special pentru accesul la Internet si telecomanda cu touch pad asemanator unui laptop.

iPhone 5

Toata lumea este convinsa ca va aparea, insa nu s-a aflat nimic concret. Va avea un design nou sau va arata ca iPhone 4? Va avea un procesor mai puternic si o camera foto/video cu mai multi megapixeli? Speculatiile pot continua, insa toate indiciile arata spre o lansare in toamna acestui an.

Smartphone-ul Samsung Nexus Prime

Potrivit zvonurilor Samsung Nexus Prime va fi primul smartphone care va rula pe sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich (Android 4.0). Ecranul va fi Super Amoled HD, cu rezolutie de 720p, in timp ce, in mod obisnuit la dispozitivele similare deja prezente pe piata, rezolutia este de 800X400 pixeli.

Nu in ultimul rand, se pare ca smarphone-ul va fi dotat cu o noua generatie de procesoare dual-core, de 1,2 - 1,5 Ghz.

Motorola Droid Bionic

Anuntat tot la CES si amanat din diverse motive, Motorola Droid Bionic ar trebui sa ajunga in magazine in curand, telefonul fiind deja listat pe cel mai mare magazin online din lume, Amazon.

Telefonul va fi dotat cu 4G, procesor dual-core, memorie RAM de 512 MB DDR2, port HDMI, redare video la 1080p, camera foto de 8 MP, Wi-Fi. Motorola Droid Bionic va fi livrat cu sistemul de operare Android 2.2.

Urmatoarea generatie de iPod Touch

Desi pare incredibil ca s-ar mai putea adauga ceva la seria iPod Touch, exista discutii despre conectivitate 3G (contra cost). In plus, Apple ar putea oferi o varianta cu dimensiuni mai mari, care ar putea arata ca un fel de iPad Mini.

PlayStation Vita

Sony a anuntat punerea in vanzare a urmatoarei generatii de console portabile, la un pret de 249 de dolari.

Noul dispozitiv pentru jocuri va fi dotat cu Wi-Fi, doua joystick-uri, un ecran OLED multitouch de 5 inch, touch pad atat in fata, cat si pe spate, precum si doua camere video, pe ambele parti.

Tablete Amazon pe Android

Pana la sfarsitul anului, Amazon ar trebui sa puna in vanzare, pe langa binecunoscutul sau e-reader Kindle, si o tableta, care va rula pe sistemul de operare Android. Se pare ca vor exista chiar doua modele, unul cu ecran mai mic, de 7 inchi, iar altul cu ecran de 10 inchi, mai scump, care va intra in concurenta directa cu iPad.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#lansare gadget 2011, #lansare iPhone 5, #lansare PlayStation Vita, #tableta Amazon , #gadget