Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Canalele de Youtube ale unor televiziuni din Myanmar, controlate de armata, au fost inchise

Vineri, 05 Martie 2021, ora 10:38
1711 citiri
Canalele de Youtube ale unor televiziuni din Myanmar, controlate de armata, au fost inchise
YouTube a eliminat mai multe clipuri din Myanmar FOTO Pixabay

YouTube a inlaturat de pe platforma cinci canale ale retelelor de televiziune din Myanmar controlate de armata, ca reactie la lovitura de stat din tara asiatica, relateaza Reuters.

Un purtator de cuvant a transmis: "Am eliminat mai multe canale si am inlaturat cateva clipuri de pe YouTube in conformitate cu liniile directoare ale comunitatii noastre si cu legile in vigoare".

Intre canalele inlaturate se afla si cel al televiziunii de stat, MRTV, precum si Myawaddy Media, detinut de armata, MWD Variety si MWD Myanmar, potrivit gigantului tehnologic.

Pe 1 februarie, armata din Myanmar a preluat puterea in tara, dupa ce a acuzat ca alegerile din luna noiembrie au fost fraudate. Liderul de factor Aung San Suu Kyi a fost retinut, la fel si mai multi oficiali. De mai bine de o luna, au loc proteste ample, soldate de cele mai multe ori cu violente. Aproximativ 20 de oameni au fost ucisi in timpul demonstratiilor.

Thomas Andrews, reprezentant ONU pentru drepturile omului in Myanmar, a indemnat Consiliul de Securitate - care se va intalni vineri pentru a discuta situatia - sa impuna juntei un embargo global si sanctiuni economice. Intr-un raport intocmit de el este cerut ca statele sa impuna sanctiuni asupra Myanmar Oil and Gas Enterprise, controlata acum de armata si care reprezinta cea mai mare sursa de venit.

YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#YouTube, #Myanmar, #lovitura de stat, #Internet , #internet