Brasovenii de la Allview au lansat Viva i8, cea mai usoara tableta din gama lor - ce pret are

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 18:01
2615 citiri
Brasovenii de la Allview au lansat Viva i8, cea mai usoara tableta din gama lor - ce pret are
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview au lansat Viva i8, prima tableta a companiei cu procesor Intel. Pretul anuntat este de 899 de lei.

Dispozitivul are 7,2 mm grosime si o greutate de 312 grame, astfel ca este cea mai subtire si usoara tableta din gama actuala Allview.

Ecranul IPS are 7,9 inchi, dispozitivul ruleaza sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean si se remarca printr-o autonomie ridicata a bateriei, aceasta ajungand pana la 8 ore in conditii de utilizare continua si pana la 19 zile in stand by.

Viva i8 este dotata cu procesorul Intel Atom Z2580 Dual Core de 2GHz, astfel ca utilizatorul se va bucura de browsing rapid, vizionare fluida a filmelor full HD si aplicatii care ruleaza la viteza optima.

Viva i8 dispune de o placa video Power VR 544 MP2, 1 GB memorie RAM si 16 GB memorie Flash, extensibila printr-un card micro SD cu pana la 32 GB.

Tableta mai are o camera foto de 5 megapixeli cu functie de inregistrare video full HD si focalizare automata. Ea are si o camera secundara, de 2 MP, care faciliteaza convorbirile video.

Viva i8 ofera acces cu pana la 8 conturi de utilizator. Noua tableta este compatibila cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Viva i8 va fi disponibila intr-o singura varianta de culoare, anume alb, si poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 899 lei.

C.P.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Allview lansare tableta Viva i8, #Allview tableta Viva i8, #Allview Viva i8, #tableta noua Allview, #tableta Allview , #tableta
Comentarii