BlackBerry si Boeing vor scoate cel mai sigur smartphone din lume

Duminica, 21 Decembrie 2014, ora 18:36
4543 citiri
BlackBerry si Boeing vor scoate cel mai sigur smartphone din lume
Foto: GSM Arena

BlackBerry si gigantul american Boeing dezvolta impreuna un nou telefon mobil, care va fi cel mai sigur smartphone din lume. Se intentioneaza ca modelul sa fie folosit in departamentele armatei si al Apararii, dar si in companiile unde protectia datelor este cruciala.

Cele doua firme lucreaza pentru a optimiza platforma BlackBerry Enterprise Service 12 (BES), compatibila cu sistemul Android, pentru a functiona pe infrastructura Boeing, conform declaratiilor lui John Chen, CEO al companiei canadiene, scrie Mobile Syrup.

"Suntem bucurosi sa anuntam ca Boeing colaboreaza cu BlackBerry pentru a oferi o solutie mobila sigura, pentru dispozitivele cu Android care folosesc platforma BES 12", a spus Chen.

Platforma BlackBerry BES 12, care a fost lansata in noiembrie 2014, este compatibila cu toate cele patru sisteme majore de operare, incluzand Android, iOS, Windows Phone si BlackBerry 10.

Noul smartphone se va numi Boeing Black si se va baza pe criptarea apelurilor efectuate, conform GSM Arena.

Un lucru extrem de interesant este faptul ca telefonul va avea capacitatea de a se autodistruge in cazul in care ii este amenintata integritatea.

Nu au fost anuntate specificatiile tehnice, tot ceea ce se cunoaste este faptul ca smartphone-ul va fi dual SIM si va utiliza sistemul de operare Android.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#smartphone Boeing Black noutati, #cel mai sigur smartphone lume, #BlackBerry Boeing nou smartphone, #smartphone Android BlackBerry Boeing , #blackberry