ASUS Vivobook Pro 14X OLED: un laptop proiectat pentru creatorii de conținut

Advertorial
Joi, 09 Decembrie 2021, ora 16:40
7086 citiri
ASUS Vivobook Pro 14X OLED: un laptop proiectat pentru creatorii de conținut
Asus Vivobook Pro OLED 1

Mereu în mișcare, creatorii de conținut primesc noi laptopuri ASUS Vivobook Pro, concepute a fi un companion de încredere pentru graficieni, designeri, fotografi, YouTuberi și nu numai, iar Vivobook Pro 14X OLED este cea mai bună îmbinare de performanță și portabilitate, cântărind doar 1.45 kg și venind dotat cu un ecran OLED senzațional, secondat de tehnologii unice precum ASUS DialPad și ClearVoice, necesare pentru productivitate fără limite.

Căutarea unui laptop puternic, portabil și foarte capabil în mediile creative ia sfârșit odată cu ASUS Vivobook Pro 14X OLED, primul model dotat cu DialPad. Proiectarea acestui laptop a pornit de la un canvas gol, lucru care se vede în linia de design ce se distinge de toate modelele existente din piață prin capacul metalic cu aspect de țesătură care respinge ușor amprentele și petele. La interior designul expresiv continuă cu tastatura iluminată încadrată de tasta ENTER cu dungi de avertizare și tema industrială Warning Orange a tastei ESC.

Versiuni pentru orice situație

ASUS Vivobook Pro 14X OLED este expresia spiritului creator și a individualității, venind în două opțiuni de culoare, Comet Gray și Meteor White, și în două configurații distincte cu procesoare Intel din generația 11 (modelul Vivobook Pro 14X OLED N7400 disponibil cu procesor până la Intel Core i7-11370H) sau AMD din seria 5000 (modelul Vivobook Pro 14X OLED M7400 disponibil cu procesor până la Ryzen 9 5900HX).

Tehnologii care vin în sprijinul creatorilor de conținut

DialPad este una dintre acele tehnologii ce odată experimentate te vor face să te întrebi cum te-ai descurcat până acum fără aceasta. ASUS DialPad funcționează în programele compatibile Adobe pentru a controla parametrii uneltelor într-un mod facil prin interfața virtuală integrată în touchpad-ul de mărime completă a cărui arie a fost crescută cu 49%.

Odată deschis capacul, ASUS Vivobook Pro 14X OLED te întâmpină cu un incredibil ecran cu aspect 16:10 și rezoluție fină de 2880 x 1800 pixeli. Spațiul de lucru este semnificativ mai mare ca cel al unui ecran tipic de 14 inch cu aspect 16:9, la care se adaugă un volum de culoare net superior, capabil să afișeze peste 1.07 miliarde de culori, acoperind integral spectrul cinematografic DCI-P3.

Datorită utilizării tehnologiei OLED (Organic Light Emitting Diode), acest panou poate atinge un contrast impresionant de 1.000.000:1, iar imaginile în mișcare prind viață datorită timpului de răspuns senzațional de 0.2 milisecunde. Aceste lucruri nu ar fi posibile fără tehnologia OLED care controlează independent fiecare pixel al ecranului.

Acuratețea culorilor, critică în mediile de creație profesionale, este asigurată de validarea PANTONE, valabilă pe tot intervalul de luminozitate al ecranului, până la valoarea maximă de 600 niți, iar calitatea somnului este menținută prin reducerea drastică cu 70% a emisiilor de lumină albastră nocivă, realizare certificată independent de TUV Rheinland pentru acest laptop OLED.

Pentru a răci eficient componentele ASUS folosește sistemul IceCool Plus cu ventilatoare duale și două conducte de căldură. Utilizatorii au posibilitatea de a alege în orice moment unul din cele trei profile de ventilare.

Stabilitatea sistemului este asigurată și de compatibilitatea plăcii video GeForce RTX 3050/3050 Ti cu NVIDIA Studio Driver, o suită de drivere testată în toate aplicațiile importante folosite de artiști și de cei care utilizează programe 3D.

ASUS Vivobook Pro 14X OLED nu stă în calea creativității tale și este un partener pe care te poți baza nu doar în timpul zilei, ci și seara când dorești să te deconectezi, pentru simplul motivă că toate lucrurile care îl fac pe Vivobook Pro 14X OLED un laptop de lucru îl recomandă și pentru consumul de conținut multimedia și pentru jocuri relaxante.

Creatorii de conținut care necesită un spațiu virtual extins pot alege modelele din seria Vivobook Pro X cu ecran de 16 inch, care sunt disponibile în configurații dotate atât cu procesoare Intel (Vivobook Pro 16X OLED N7600) cât și AMD (Vivobook Pro 16X OLED M7600).

Cumpărătorii unui laptop ASUS Vivobook Pro vor primi și trei luni de abonament gratuit la suita Adobe Creative Cloud, un pachet constând în peste 20 de aplicații de bază pentru creatorii de conținut grafic, cărora li se adaugă 100 GB de spațiu de stocare în cloud.

Toți cumpărătorii unui laptop Vivobook Pro X din magazinele participante la campania Părerea ta contează care urmează pașii detaliați în site și împărtășesc experiența de utilizare a produsului prin publicarea unei scurte recenzii pot primi gratuit o extensie de garanție de un an.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Asus, #asus vivobook, #asus vivobook pro , #laptop