Apple Pencil ar putea sosi pe laptopurile Macbook de la Apple

Advertorial
Marti, 24 August 2021, ora 15:16
4805 citiri
Apple Pencil ar putea sosi pe laptopurile Macbook de la Apple
Apple Pencil FOTO: pexels.com

Este posibil ca nu peste foarte mult timp să apară o nouă gamă de laptopuri Apple, cunoscutele MacBook-uri. Sunt așteptate destul de multe noutăți, printre care se numără includerea procesoarelor realizate in-house și, foarte probabil, dispariția barei de comenzi rapide de pe Touch Bar, așa cum este cunoscută în prezent.

Adevărul este că această bară nu a fost ceva care a avut un impact crucial asupra utilizării echipamentelor companiei din Cupertino, iar utilizatorii nu o folosesc în mod regulat. Din acest motiv, s-ar fi luat decizia de a o modifica pentru a încerca să includă un alt element cu care să-i surprindă pe cei care cumpără de obicei laptopuri de la firma condusă de Tim Cook.

MacBook Pro - oferte eMAG

Se zvonește de ceva timp că Apple pregătește o schimbare majoră de design a liniei sale de laptopuri. Și, din câte se pare, alegerea care a fost făcută este includerea stylus-ului Apple Pencil. Pentru a face acest lucru, într-o parte a locului în care a fost amplasat Touch Bar-ul, accesoriul despre care vorbim poate fi plasat pentru a-l lăsa complet depozitat odată ce laptopul este oprit din utilizare și capacul său este închis. Din punct de vedere estetic, aceasta este o soluție foarte bună, pentru că oferă o funcționalitate foarte bună și, după cum se pare, nu ar elimina complet bara de acces direct, deoarece aceasta ar rămâne, dar își va reduce dimensiunea într-un mod sensibil.

Ce utilizare va avea Apple Pencil pe MacBook-uri?

Conform unui brevet din SUA pe care Apple îl deține deja, ideea este să poți folosi accesoriul despre care vorbim ca un mouse și în acest fel să poți controla cursorul ecranului într-un mod destul de precis (mai ales cu orice conținut multimedia). Adică, nu există niciun plan de a include ecrane tactile în computerele Apple pentru a putea scrie cu mână direct pe el, așa cum se întâmplă cu tabletele din gama iPad. Chiar și creionul ar putea include noi caracteristici pentru a îndeplini funcții suplimentare cu acesta.

MacBook Pro – descoperă acum!

Apropo, nu ar fi deloc exclus dacă acestea ar fi incluse pe părțile laterale ale laptopurilor cu un finisaj magnetic în care ar putea fi amplasat în cele din urmă stylus-ul și astfel să se poată accesa utilizarea acestuia într-un mod foarte simplu. Vom vedea dacă acest lucru ajunge în cele din urmă la MacBook, dar cel puțin ca idee pare cel mai interesant să căutăm noutăți diferențiale față de concurența de pe piață.

Un MacBook împreună cu un Apple Pencil

Cele mai robuste modele de MacBook Pro din ultimele timpuri s-au concentrat pe utilizarea și integrarea unei bare tactile în care unele instrumente puteau fi utilizate pentru a ne îmbunătăți productivitatea.

Acest afișaj complementar pentru tastatură a fost foarte atractiv în special pentru profesioniștii dedicați designului grafic și sarcinilor de editare multimedia.

MacBook Pro: idei

Deci, cel mai recent brevet depus de Apple nu ar trebui să fie o surpriză. Acesta marchează detaliile pentru dezvoltarea unui MacBook cu un stylus Apple integrat.

Această mișcare are consecința că ar trimite întreaga linie iPad Pro la coșul de gunoi, întrucât tabletele respective funcționează cu acest stylus într-un mod mai mult decât complementar.

Dar este vorba de un document de brevet înregistrat chiar de Apple. Deci, este cel puțin o dovadă că evaluează această îmbunătățire pentru viitorul probabil nu atât de îndepărtat.

Conceptul este atrăgător, neobișnuit, practic și funcțional. Cu toate acestea, nu există nici cea mai mică indicație a momentului în care Apple ar integra această îmbunătățire în laptopurile sale.

Ce spune de fapt brevetul nou depus de Apple? „Prezenta invenție se referă la încorporarea unui creion Apple montat detașabil pe o tastatură MacBook. În timp ce creionul se află în dock, ar putea acționa ca un mouse pentru a muta cursorul. În mod unic, un sistem de iluminat high-end ar trebui să fie integrat în acest compartiment”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple se pregătește să anunțe cel mai puternic procesor al companiei: M4
Apple se pregătește să anunțe cel mai puternic procesor al companiei: M4
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de procesoare, seria M4, destinată să echipeze viitoarele modele de MacBook și computere Mac, conform ultimelor informații. Noile cipuri...
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele...
#Apple Pencil, #apple, #MacBook , #laptop