Alege electrocasnicele premium Ilve

Advertorial
Miercuri, 24 Noiembrie 2021, ora 15:55
3852 citiri
Alege electrocasnicele premium Ilve
aragaz FOTO: techstore.ro

Brandul Ilve produce la Padova încă din anul 1969 cele mai cerute și mai populare aparate electrocasnice dar și cele mai apreciate din lume: plite, frigidere sau cuptoare. Compania prezintă o nouă concepție a mobilierului de bucătărie, conceput inițial doar pentru bucătăriile profesionale și disponibile mai apoi și pentru utilizarea domestică.

Spre exemplu, în conceperea unui aragaz, Ilve folosește materiale de cea mai bună calitate, mizează pe o tehnologie de vârf și este atentă la cele mai mici detalii. Numeroși sunt factorii care au contribuit la succesul brandului Ilve, în special o combinație perfectă dintre o materie primă de calitate, componente la standarde mondiale și un design conform cu tendințele actuale. Brandul propune pe piața internațională o gamă largă de produse clasice și high tech încorporabile sau sub formă de instalare liberă.

Chiar dacă prețul pentru un cuptor Ilve este mai ridicat, merită investiția până la ultimul ban deoarece lucrurile de care este capabil un aragaz sau un cuptor Ilve sunt de neînchipuit în raport cu un aparat clasic.

Una din cele mai cunoscute colecții oferite de Ilve este Nostalgie, o colecție care poate fi caracterizată astfel în câteva cuvinte: gustul tradiției, interpretat în manieră modernă. Un sentiment care prinde formă în inima casei, valorizând rădăcinile acesteia, însă în același timp căutând echilibre fără precedent între trecut și prezent. Nostalgie este familia sistemelor de gătit care combină idei estetice, retro rafinate cu tehnologie de generație nouă: plite pe inducție, frigidere, aragazuri, cuptoare, toate concepute într-un stil contemporan.

Un aragaz Nostalgie este ideal atât pentru un amator în bucătărie cât și pentru un profesionist. Un lucru este sigur: aragazurile și plitele din gama Nostalgie sunt dotate cu multiple funcții, care mai de care mai performante. Cu toate acestea, sunt atât de simplu de folosit încât oricine se poate descurca. În plus, ai garanția că orice preparat culinar va ieși perfect de fiecare dată.

Aragazurile care alcătuiesc faimoasa colecție Nostalgie sunt dotate cu un mix de șase, șapte sau chiar 8 arzătoare diferite. Arzătoare cu ardere rapidă, arzătoare cu două coroane sau arzătoare auxiliare, toate sunt eficiente și performante depotrivă. În funcție de modelul ales, ai putea beneficia și de un arzător special conceput pentru preparea peștelui. Un aragz Ilve poate avea două cuptoare, nu unul singur cum ești obișnuit. Aragazul Ilve este ideal pentru orice gospodină datorită fapului că este foarte ușor de curățat și de întreținut. Exteriorul este din oțel inoxidabil și interiorul, în funcție de mdoel, este smălțuit.

Ilve satisface toate gusturile și răspunde la toate cerințele, de la plită clasică la mașina de gătit profesională de 150cm. Produsele oferite de brandul Ilve sunt expuse la Harrods, Londra, în casele și cele mai elegante yachturi din lume.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#aragaz, #electrocasnice premium , #tehnologie