Adobe: Creative Cloud, pe rampa de lansare

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 20:42
3791 citiri
Adobe: Creative Cloud, pe rampa de lansare
Foto: Webnews

Adobe se pregateste de lansarea versiunii Creative Cloud, furnizand o serie de detalii vizand suita de aplicatii corelate norisorului sau inteligent, ce va aborda o noua infatisare in aceasta vara.

Initiativa casei Adobe are drept obiectiv extinderea gamei de solutii si instrumente oferite propriilor clienti, incepand cu a doua jumatate a anului in curs, realteaza Webnews.

Una din caracteristicile cele mai interesante propuse de Creative Cloud este reprezentata de modalitatea in care va fi posibila obtinerea de software Creative Suite 6: in loc sa fie achizitionat intregul pachet, Adobe ofera varianta unei "inchirieri" lunare, la pretul de 49 de dolari, care se alatura unui abonament anual.

Costul total pentru un an se ridica asadar la circa 600 de dolari, noua formula acordand o alternativa inspirata la varianta achizitionarii licentei complete, care presupune o cheltuiala de circa 2.000 de dolari.

Printre elementele de noutate introduse se numara si spatiul de 20 GB acordat pe propriile servere pentru arhivarea de date, accesibil atat de pe sistemele desktop cat si prin intermediul aplicatiilor mobile oficiale disponibile pentru dispozitivele smartphone si tablet, precizeaza sursa.

Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos a dezvăluit recent cea mai nouă restructurare a aplicației sale, cu scopul de a optimiza experiența de streaming audio. Noua versiune a aplicației Sonos le permite utilizatorilor să...
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului
Procurorii americani au cerut marți, 23 aprilie, o sentință de trei ani în închisoare pentru fondatorul Binance, cea mai mare companie de schimb de criptoactive din lume. Recomandarea...
#Adobe anunta Creative Cloud, #noutati Adobe pentru vara , #web