Accesoriile de care ai nevoie pentru un smartphone

Advertorial
Vineri, 14 Iunie 2019, ora 16:53
15582 citiri
Accesoriile de care ai nevoie pentru un smartphone

Oricat am nega asta, smartphone-ul a devenit unul dintre cele mai utilizate si mai importante accesorii pentru multi dintre noi si din aceasta cauza incercam sa le accesorizam cu tot ceea ce putem pentru a le oferi o functionalitate cat mai mare.

Sunt importante atat lucrurile pe care le poate face cat si singuranta acestuia. Cu aceasta ocazie va recomandam husele de protectie din magazinul BrandGSM a caror calitate este net superioara altora.

Le puteti vedea si in noul lor magazin denumit SmartZone din Baneasa Shopping City Bucuresti, care are ca focus smartwatch-urile si gadget-urile.

Acolo unde veti gasi sute de accesorii si zeci de producatori de prestigiu, precum Apple, Fossil, Samsung, Xiaomi, Michael Kors, Garmin, Maxcom, Skagen, Fitbit si Huawei.

Atunci cand vine vorba de protectie, husele sunt cele mai accesibile si cele mai bune totodata, oferind un grad ridicat de protectie impotriva loviturilor, socurilor si loviturilor.

In magazinul BrandGSM gasiti o gama larga de huse telefoane pentru foarte multe modele. Ceea ce conteaza cel mai mult in cazul huselor de la acest magazin este calitatea, un aspect important pentru orice am cumpara, de la accesorii pana la alimente.

In alegerea unui model de husa de protectie trebuie tinut cont nu doar de cat de buna este protectia pe care o ofera dar si de aspectul husei. Astfel, folosesc telefon cu si mai multa placere.

Totodata, chiar daca nu sunteti un fan inrait al utimelor tehnologii, exista gadgeturi care ajuta in sarcinile de zi cu zi, atat la locul de munca cat si acasa. Astfel, de cativa ani s-a trecut de la ceasul normal la smartwatch.

Un astfel de dispozitiv poate fi sincronizat cu un telefon si in acest fel poti utiliza aplicatii direct pe acesta si poti chiar si sa initiezi apeluri telefonice. Iar in magazinele BrandGSM se gasesc diverse modele de smartwatch-uri pe care le putem asorta cu smartphone-ul nostru pentu a putea beneficia de mai multe functii si pentru a ne crea un look modern si elegant sau chiar business.

Accesorizarea este cu atat mai usoara la acest magazin pentru ca aici gasim si accesorii pentru ceasuri inteligente, ca de exemplu curele pe anumite marimi, materiale si culori.

Desigur ca nu este absolut obligatoriu sa utilizam un smartwatch impreuna cu un smartphone, dar este cel mai indicat, avand o multime de aplicatii care pot fi sincronizate usor si rapid. Ca si in cazul huselor, si smartwatch-urile sunt intr-o mare varietate in magazinele BrandGMS, cel online si cele fizice din tara.

Cat despre BrandGSM, cel mai nou magazin poate fi gasit in Baneaza Shopping Center din Bucuresti si tinde sa se plaseze pe pozitia de lider pe piata de smartwatch-uri, fiind deja cel mai bun loc in care putem gasi huse de protectie pentru telefoane precum si multe alte accesorii GSM de cea mai buna calitate, aduse de la cele mai cunoscute brand-uri din lume.

Printre numele mari de smartwatch-uri, la BrandGSM gasim: Apple, Samsung, Huawei, Skagen, Fossil, Xiaomi dar si multe altele, perfecte si pentru dame si pentru barbati.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a va convinge este sa intrati pe site-ul magazinului BrandGSM si sa aruncati o scurta privire.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#smartphone smartwatch, #accesorii smartphone , #smartphone