9 motive pentru care sa cumperi un telefon iPhone 11 in loc de un iPhone 11 Pro sau Pro Max

Advertorial
Vineri, 09 Aprilie 2021, ora 12:30
12915 citiri
9 motive pentru care sa cumperi un telefon iPhone 11 in loc de un iPhone 11 Pro sau Pro Max
iPhone FOTO: itelmobile.ro

A trecut deja ceva timp de la lansarea terminalelor din seria iPhone 11. Dar chiar si in aceste conditii, pentru ca avem de-a face cu niste dispozitive demne de toata admiratia, inca exista o multime de fani ai companiei care intentioneaza sa investeasca intr-unul din modelele seriei si se gandesc pe care sa-l aleaga. De aceea, daca te numeri printre cei care vor sa-si cumpere un terminal din seria iPhone 11, dar nu stii inca pe care, in acest articol ti-am pregatit o lista lunga cu noua motive pentru care consideram ca iPhone 11 este cea mai buna investitie.

1. iPhone 11 este semnificativ mai convenabil decat modelele pro ale seriei

Poti economisi cateva sute bune de lei chiar si la ora actuala daca investesti intr-un telefon iPhone 11 in loc de unul iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max. Iar acesta este un lucru demn de luat in calcul, mai ales daca te gandesti la faptul ca toate cele trei telefoane ale seriei, in cea mai convenabila varianta a lor, dispun de doar 64 GB de memorie interna.

2. iPhone 11 are o gama de culori mai variata decat iPhone 11 Pro sau Pro Max

Telefoanele iPhone 11 Pro si Pro Max pot fi cumparate cu carcase in nuante: space gray, silver, gold sau midnight green care desi sunt foarte elegante si rafinate, sunt destul de putine. Pe de alta parte, telefonul iPhone 11 este disponibil pe mov, galben, verde, negru, alb sau rosu, in nuante puternice, care inspira buna dispozitie.

3. iPhone 11 este telefonul ideal pentru cei care isi doresc un terminal ergonomic

Vrei un terminal pe care sa-l poti folosi timp indelungat fara sa te incomodeze? Atunci telefonul iPhone 11 este cea mai buna solutie cand vine vorba de seria sa. Terminalul iPhone 11 Pro are un display de 5.8 inch, iPhone 11 Pro Max un display de 6.5 inch, iar iPhone 11 se situeaza exact la mijloc cu 6.1 inch.

4. Display-ul Liquid Retina este mai mult decat suficient pentru un telefon mobil

Recunoastem ca display-urile OLED cu care sunt dotate terminalele pro din seria iPhone 11 au farmecul lor incontestabil. Dar nici ecranul Liquid Retina al telefonului iPhone 11 nu este unul de lepadat deoarece ne ofera imagini de inalta calitate si culori de o acuratete deosebita.

5. Camerele principale ale tuturor telefoanelor din seria iPhone 11 sunt aproape identice

Cand investesc intr-un nou terminal Apple, majoritatea fanilor acestei companii o fac pentru ca isi doresc un telefon care sa le permita a imortaliza cadre superbe, indiferent de conditiile de lumina. Iar din punct de vedere al camerelor, toate cele trei modele de telefoane din seria iPhone 11 sunt mai mult sau mai putin identice, motiv pentru care iPhone 11, terminalul cel mai ieftin, reprezinta din nou cea mai buna alegere. Singura diferenta dintre modelul standard si cele pro ale acestei serii este lentila telephoto. Dar in ceea ce priveste calitatea fotografiilor, aceasta nu face nicio diferenta.

6. Aceleasi camere selfie pentru toate telefoanele din seria iPhone 11

Daca in ceea ce privea camera principala aveam macar lentila telephoto, la capitolul camere selfie chiar nu exista diferente intre telefoanele mobile din seria iPhone 11, motiv pentru care, din nou, iPhone 11 varianta standard este cea mai buna varianta.

7. Un procesor care nu te lasa la greu

Daca tot vorbim de asemanari, trebuie sa mentionam faptul ca toate telefoanele din seria iPhone 11 mai impart si acelasi procesor, Atat iPhone 11 standard cat si iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max sunt dotate cu cate un chip A13 Bionic.

8. Autonomie extraordinara (pentru un iPhone)

Cei de la Apple ne-au obisnuit deja sa nu le cerem prea mult cand vine vorba de baterii. Am inteles tactica lor de a-si dota terminalele cu baterii mai slabe pentru a putea respecta astfel anumite limite legate de greutate, dar chiar si asa apreciem din suflet faptul ca pentru telefoanele din seria iPhone 11 si-au dat mai mult silinta la capitolul autonomie, iar iPhone 11 standard nu face exceptie.

9. Huse profesionale pentru mai multa rezistenta, dar si personalitate

In magazinul online Itelmobile, gasesti huse iPhone 11 sau huse iPhone 11 Pro pentru toate gusturile si toate buzunarele. Dar daca alegi sa investesti intr-un telefon iPhone 11 si ai un buget limitat, iti raman mai multi bani pentru a nu te limita la un singur set de huse.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#iphone, #iPhone 11 Pro, #iPhone 11 Pro Max, #iPhone 11 , #telefoane mobile