5 modele de camere de supraveghere de la DAB STORE pe care le poți comanda online chiar acum

Advertorial
Vineri, 20 August 2021, ora 14:40
4881 citiri
5 modele de camere de supraveghere de la DAB STORE pe care le poți comanda online chiar acum

Camerele de supraveghere sunt din ce în ce mai utilizate astăzi, atât pentru supravegherea locuințelor, dar și a spațiilor comerciale, a unor terenuri, parcări, instituții și așa mai departe. Oferta este variată și cu siguranță vei găsi camerele de supraveghere ideale pentru tine. În cele ce urmează, îți vom prezenta 5 modele de camere de supraveghere de la DAB STORE pe care le poți comanda online chiar acum, la prețuri excelente. Am selectat câte o cameră din fiecare categorie și mai multe detalii poți găsi pe site!

1. Camera supraveghere wireless IP Mini PT TP-Link Tapo C200, 2 MP, lentila 4.0 mm, IR 10 m

Din categoria camerelor wireless, îți prezentăm această micuță, dar eficientă cameră, pe care o poți folosi cu succes în numeroase feluri. În principiu, este o cameră pe care o poți folosi în interior, chiar și ca monitor pentru bebeluș. Camera beneficiază de posibilitatea de a capta și de a transmite sunete pentru momentele în care ești la distanță și vrei să comunici un mesaj. Spre exemplu, dacă ai lăsat cățelul acasă și vezi că are un comportament inadecvat sau dacă îi este dor de tine, poți folosi camera pentru a-i da unele comenzi sau pentru a-l liniști. Această cameră beneficiază și de night vision și senzor de mișcare.

2. Camera supraveghere IP Bullet HIKVISION DS-2CD2T43G0-I5, 4 MP, lentila 2.8 mm, IR 50 m, PoE

Camerele de supraveghere IP sunt net superioare celor de tip Analog, din multe puncte de vedere. O astfel de cameră, cum este și cea recomandată, va transmite imagini la o calitate superioară, sunt mai ușor de instalat, deoarece nu vei depinde de mai multe tipuri de fire și mult mai ușor de întreținut.

3. Camera supraveghere wireless IP PTZ HIKVISION DS-2DE3A404IW-DE/W, 4 MP, lentila 2.8 -> 12 mm, 4x, IR 50 m, PoE

Pentru persoanele care au nevoie de camere de supraveghere de înaltă rezoluție, cu boxă încorporată, aceasta este una dintre cele mai bune recomandări. Camera se instalează foarte ușor și capturează imagini foarte clare indiferent de intensitatea luminii, descurcându-se excelent chiar și pe timp de noapte.

4. Camera de supraveghere Turbo HD Bullet HIKVISION DS-2CE16H0T-IT3ZF, 5 MP, lentila 2.7 -> 13.5 mm, IR 40 m

În cazul în care ai nevoie de o cameră de supraveghere de exterior, care să captureze imagini de la distanță, te poți baza pe aceasta. Poate fi instalată într-o curte, într-o parcare, în exteriorul unei clădiri și oferă imagini.

5. Camera de supraveghere Turbo HD Speed Dome HIKVISION DS-2AE4215TI-D (E), 2 MP, lentila 5 -> 75 mm, 15x, IR 100 m

Ultima cameră pe care ți-o recomandăm astăzi este aceasta, cu o distanță IR de 100 m, perfectă pentru spațiile exterioare extinse. De menționat că se descurcă și în condiții extreme, putând fi folosită de la -30 grade Celsius și până la 65 grade Celsius.

Așadar, ori de câte ori ai nevoie de o cameră de supraveghere, pentru interior sau exterior, apelează cu încredere la DAB STORE.

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#camere supraveghere, #camera video, #camera video interior , #camere video