5 aplicații pe care trebuie să le instalezi în telefonul mobil

Advertorial
Marti, 14 Decembrie 2021, ora 16:19
11466 citiri
5 aplicații pe care trebuie să le instalezi în telefonul mobil
aaplicatii FOTO: Shutterstock.com

Telefonul inteligent poate fi un veritabil asistent personal care să te ajute în rezolvarea multor probleme, iar pentru asta tot ce trebuie să faci este să-ți instalezi aplicațiile potrivite, cu adevărat utile. Selecția celor necesare se face în funcție de stilul de viață, de interesele și scopurile pe care le ai. Mai mult, acestea trebuie să rămână active în telefon atâta vreme cât le folosești. Nu colecționa aplicații inutile.

Prevenția prin telemedicină

Telemedicina este calea prin care informațiile medicale sunt transmise de la pacient la medic și invers, prin intermediul sistemelor de comunicare la distanță. Această modalitate de interacțiune este utilă în cazul afecțiunilor cronice, pacientul având acces la o monitorizare constantă, fără a mai fi necesară deplasarea acestuia la un cabinet medical. Se pot realiza inclusiv programări și există posibilitatea de a obține, în baza dosarului medical, o a doua opinie.

Interesul pentru telemedicină a crescut constant, inclusiv pe partea de prevenție, evaluare a riscurilor și stabilire a unui program personalizat, care să aibă ca scop reglarea unor dezechilibre funcționale generatoare de afecțiuni. Ca să poți beneficia de toate acestea singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să utilizezi acele aplicații care îți oferă acces la consultatii medicale online.

Servicii de livrare

Oferta de servicii de livrare și curierat este mai mult decât generoasă. O aplicație care să te conecteze cu servicul cel mai bun sau cu cel care operează în zona în care locuiești este binevenită. Vei putea avea avantajul pe care îl primesc clienții fideli, iar curierii vor ajunge rapid, pentru că adresa va fi ușor de identificat.

Acestea aplicații sunt cu adevărat utile pentru că pot fi folosite atât pentru a primi comenzi, dar și pentru că serviciile includ și onorarea listelor de cumpărături.

Beneficiul tău este că vei câștiga timp, vei putea scăpa de complicațiile pe care le generează turele de cumpărături sau efortul necesar pentru a face diferite comisioane.

Fă mișcare!

Dacă faci parte din categoria celor care fac mișcare, o aplicație care să-ți contabilizeze activitatea fizică te va ajuta să atingi un nivel ridicat de performanță. În cazul în care ești o persoană sedentară, dar care conștientizează ce imense pericole se ascund într-un astfel de stil de viață, tot ce trebuie să faci este să-ți instalezi o aplicație care să te îndemne să te miști mai mult.

Aceasta este în măsură să te mobilizeze, să te determine să crești intensitatea exercițiilor, să mergi mai mult și să devii mai activ din punct de vedere fizic.

Concepute pentru a se potrivi cu profilul celor sedentari, pline de îndemnuri și mesaje mobilizatoare agreabile, aplicațiile care monitorizează activitatea fizică sunt printre cele care ar trebui să fie instalate și utilizate pe fiecare dispozitiv inteligent.

Ce ai mâncat azi?

Trei elemente ar trebui să definească omul modern: preocuparea pentru prevenție din punct de vedere medical, activitatea fizică și alimentația. Dacă nivelul de voință personală nu este suficient de ridicat pentru a fi selectiv cu ceea ce mănânci, atunci există aplicații inteligente care te pot ajuta să ai o alimentație sănătoasă, să reduci aportul de grăsimi, să ții sub control cantitatea de zahăr și să-ți asiguri necesarul zilnic de nutrienți, minerale și vitamine.

Aplicațiile care îți pot regla dieta, care te ajută să ai un regim echilibrat sau chiar să scapi de câteva kilograme sunt interactive, extrem de prietenoase și intuitive, mobilizatoare și capabile să-ți ofere satisfacțiile necesare pentru a persevera.

Gestionarea banilor

Există foarte multe aplicații care te ajută să-ți gestionezi corect bugetul personal. Pentru că cea mai mare parte a plăților și încasărilor s-au mutat în mediul online, o aplicație inteligentă care să-ți țină o riguroasă socoteală a banilor, să te ajute să faci cheltuieli eficiente, să plătești la timp facturile și să pui și bani deoparte, funcționează ca un contabil prietenos, ascuns în telefonul mobil.

Alegerea unei aplicații pe măsura nevoilor reale, utilizată constant, te va putea ajuta să faci economii. Unele dintre ele sunt planificate să vireze automat din contul personal, după fiecare plată făcută, o anumită sumă de bani într-un cont de economii, altele rotunjesc banii de pe card și pun deoparte sume mici de câțiva lei, ajutându-te să acumulezi bani fără efort.

A utiliza aplicații pentru telefonul mobil potrivite cu nevoile nu mai este o modă, ci o necesitate. Este demonstrat că aceste aplicații aduc beneficii reale pentru sănătate și buget, ajutându-te să câștigi timp și să te orientezi către lucrurile cu adevărat importante din viață.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#aplicatii, #aplicatii mobile, #aplicatii telefon , #aplicatii