VIDEO O deputata din Brazilia, cunoscuta pentru ca are 55 de copii, biologici si adoptati, este acuzata ca a pus la cale asasinarea sotului

Marti, 25 August 2020, ora 09:27
4441 citiri
VIDEO O deputata din Brazilia, cunoscuta pentru ca are 55 de copii, biologici si adoptati, este acuzata ca a pus la cale asasinarea sotului
Foto: YouTube/ Jornal da Record (Captura)

O deputata din Brazilia, Flordelis dos Santos de Souza, cunoscuta pentru ca are 55 de copii, biologici si adoptati, este acuzata ca a pus la cale asasinarea sotului. A facut-o chiar chiar cu ajutorul unora dintre copiii ei, dar asta dupa ce mai multe alte tentative de otravire a partenerului ei ar fi esuat.

Deputata are 59 de ani, iar sotul - pastor evanghelic - avea 42. Anderson do Carmo a fost gasit ciuruit de gloante, in dimineata zilei de 16 iunie 2019, chiar la domiciliul din Rio de Janeiro. A fost impuscat cu 30 de gloante, iar deputata a sustinut ca s-a intamplat in timpul unui jaf.

Doar ca procurorii au descoperit ulterior ca a fost vorba despre un plan pus la cale de Flordelis dos Santos de Souza si de cativa dintre copiii ei, relateaza BBC.

Procurorii au anuntat luni ca deputata si alte zece persoane, intre care sase dintre copiii ei si o nepoata, sunt puse sub acuzare. Au fost emise mandate de arestare pe numele a noua dintre inculpati. Cum deputata are imunitate parlamentara, procurorii s-au adresat Congresului pentru a cere incuviintarea arestarii ei.

De ce si-ar fi ucis sotul

Motivul pentru care a pus la cale asasinarea mai tanarului sau sot ar fi de natura financiara. Acesta i-ar fi blocat accesul la bani, nemultumit de "tratamentul preferential" pe care il acorda copiilor ei favoriti, explica Digi 24.

De cel putin sase ori ar mai fi incercat Flordelis sa-si omoare sotul si pana la urma a reusit cerandu-le copiilor ei s-o faca.

Cel care a tras efectiv in Anderson do Carmo a fost chiar fiul biologic al deputatei, Flavio dos Santos Rodrigues. A facut-o cu o arma cumparata de Lucas Cesar dos Santos, unul dintre copiii adoptati ai cuplului. Deputata neaga acuzatiile si sustine ca este nevinovata.

Cantareata faimoasa, considerata ocrotitoarea saracilor

Inainte de a intra in politica, de Souza era o cantareata faimoasa de gospel, iar numele de scena era Flordelis. Cuplul era celebru in Brazilia, mai ales pentru cei 55 de copii, fiind totodata o imagine puternica pentru miscarea evanghelica crestina, aflata in ascensiune in aceasta tara catolica.

Flordelis a fost aleasa deputata in 2018, din partea Partidului Social Democrat (conservator).

Nascuta intr-o favela din Rio, Flordelis era considerata ocrotitoarea cartierelor defavorizate. Are patru copii biologici, dintre care trei cu Anderson. Cuplul a adoptat apoi 51 de bebelusi, copii sau adolescenti vulnerabili si a fondat o comunitate evanghelica.

Povestea sa plina de culoare a inspirat si un film in 2009, realizat de TV Globo.

"Ancheta a demonstrat ca imaginea de care se bucura, una a altruismului si a decentei, era doar un paravan pentru a obtine putere politica si inavutire", a declarat procurorul de caz.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#depitata Brazilia crima, #deputata Brazilia ucis, #deputata brazilia , #Brazilia