Un hot s-a intors cu masina pe care o furase ca s-o certe pe proprietara. Femeia isi lasase copilul pe bancheta din spate

Marti, 19 Ianuarie 2021, ora 17:22
9744 citiri
Un hot s-a intors cu masina pe care o furase ca s-o certe pe proprietara. Femeia isi lasase copilul pe bancheta din spate
Captura foto

Un hot de masini a fost nevoit sa se intoarca cu vehiculul furat, dupa ce a realizat ca pe bancheta din spate se afla un copil. Nervos, omul a revenit cu masina la locul de unde o luase, fiind pornit sa o certe pe mama, pentru ca l-a lasat pe cel mic singur, cu motorul pornit si cu usile descuiate. Incidentul a avut loc in SUA.

Un hot de masini a avut parte de o surpriza. Barbatul furase un SUV din parcarea unui magazin alimentar, din statul Oregon, SUA, ca mai apoi sa descopere ca un copil mic se afla chiar pe bancheta din spate, scrie ObservatorNews.ro.

Suparat de cele intamplate, omul a fost determinat sa se intoarca la locul faptei, pentru a o certa pe mama baiatului pentru ca l-a lasat pe copil nesupravegheat in vehicul.

Incidentul bizar a avut loc sambata, 16 ianuarie. Potrivit politiei locale, femeia isi lasase fiul in varsta de patru ani pe bancheta din spate a masinii, cu motorul pornit. Aceasta se daduse jos din masina pentru a cumpara lapte si carne.

Mama a fost alertata de ceea ce s-a intamplat de catre un angajat al magazinului si a fugit afara pentru a-l urmari pe hot cum se indeparta cu vehiculul, dar si cu fiul ei inca inauntru. Cateva clipe mai tarziu, SUV-ul a facut o intoarcere brusca si a revenit in parcarea magazinului.

Hot furios ca mama si-a lasat nesupravegheat copilul in masina

Hotul a inceput sa tina un discurs despre cat de iresponsabil este gestul femeii de a lasa un copil mic nesupravegheat in masina, cu motorul pornit. Mai mult, omul chiar a amenintat-o pe mama ca va chema politia, pentru ca nu are suficienta grija de cel mic.

Dupa ce a tipat minute bune la mama, barbatul i-a spus acesteia sa scoata copilul din autoturism, iar mai apoi s-a urcat iar in masina si a demarat cu viteza, potrivit dailymail.co.uk.

Departamentul de Politie a venit in apararea mamei, spunand ca SUV-ul era parcat la doar 15 metri distanta de magazin si ca nu ar fi fost vreodata in afara atentiei femeii. Insa, oamenii legii sustin ca a fost o greseala sa lase masina descuiata si motorul pornit.

"Ca mame ne ocupam de foarte multe si credem ca ne indepartam doar o secunda, Acesta este doar un exemplu perfect de a lasa garda jos si cat de teribil s-ar fi putut termina totul", a spus femeia.

Masina furata a fost gasita apoi abandonata, la doar cateva ore dupa incident. Politistii inca il cauta pe hot, care este descris ca un barbat in varsta de 20-30 de ani, cu parul inchis la culoare.

Alin Tise, presedintele CJ Cluj: "Avem ministri care nu stiu sa citeasca un buget. Imi dau demisia daca nu se reformeaza PNL"

Rusia se lauda cu conceptul unui nou portavion. Analist militar: "Avem un nou design la fiecare doua luni, insa raman doar la stadiu de macheta"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#stiri internationale, #Statele Unite Americii, #masina furata, #hoti , #stiri internationale