Un german care lupta alaturi de Statul Islamic, amenintari pentru Angela Merkel

Joi, 16 Octombrie 2014, ora 16:423876 citiri
Un german care lupta alaturi de Statul Islamic, amenintari pentru Angela Merkel

Un jihadist german din Siria, care lupta alaturi de Statul Islamic, a postat pe Internet un clip de propaganda extremista in care il ameninta pe cancelarul german, Angela Merkel.

Inregistrarea in care islamistul, originar din landul german Renania de Nord, o ataca pe Merkel a fost filmata in orasul sirian Alep si publicata miercuri, potrivit The Local.

Germania exclude sa se alature SUA in lupta impotriva Statului Islamic

Jihadistul pe nume Abu Dauoud al-Almani vorbeste mai intai despre presedintele american Barack Obama, dupa care isi indreapta atentia catre tara sa de origine si catre "jegoasa" de Angela Merkel.

"Este valabil si pentru voi, germanilor, si jegoasa de Merkel, care a daruit cadouri Israelului", spune el, facand un apel la "fratii" sai din Germania, Austria si Elvetia sa se alature jihadului.

"Va asteptam. Asteptam reuniunea asta de mai bine de 1.400 de ani", adauga al-Almani, cerand NATO sa trimita trupe in Siria si Irak, astfel incat Statul Islamic sa se poata lupta cu ele.

Merkel apara decizia Germaniei de a inarma kurzii din Irak

Potrivit publicatiei germane Welt, barbatul care apare in filmarea de noua minute este un german convertit la islam pe nume Michael N. In clip, acesta apare alaturi de alti islamisti britanici si francezi.

El a locuit in orasul german Gladbeck si s-a alaturat miscarii islamiste Salafist cu trei ani inainte sa plece in Orientul Mijlociu. Jihadistul a plecat din Germania mai intai in Egipt, alaturi de sotia sa, iar de acolo a ajuns in Siria.

Comentarii
DR.STRANGELOVE
rank 5