Trump se "gandeste foarte serios" sa candideze la alegerile prezidentiale din 2024

Sambata, 31 Iulie 2021, ora 21:231973 citiri
Trump se "gandeste foarte serios" sa candideze la alegerile prezidentiale din 2024
Donald Trump FOTO Twitter

Donald Trump se gandeste serios sa candideze in viitoarele alegeri prezidentiale, prevazute in 2024, declara el intr-un interviu acordat Fox News.


"Ma gandesc foarte serios la acest lucru, dar din punct de vedere legal prefer sa nu vobesc despre asta. Este inca prea devreme", ii spune in acest interviu, jurnalistului Sean Hannity de la Fox News, fostul sef al statului.

Miliardarul apreciaza ca alegerile prezidentiale au loc "peste mult timp" si planuieste sa se implice in scrutinele apropiate, si anume in alegerile de la jumatate de mandat in Congres. Acesta este primul interviu acordat de catre al 45-lea presedinte al Statelor Unite dupa plecarea sa de la Casa Alba, la sfarsitul lui ianuarie.

Fostul vicepresedinte al SUA, Mike Pence, operat cu succes pentru implantarea unui stimulator cardiac

El s-a exprimat, la sfarsitul lui februarie, intr-un discurs pe care l-a sustinut la Conferinta anuala a Uniunii Conservatorilor. Trump a dezmintit atunci zvonuri cu privire la infiintarea unui nou partid care sa lupte impotriva Partidului Republican.

Donald Trump lanseaza un nou site prin care sa pastreze contactul cu sustinatorii sai

Fostul presedinte american se afla in vizorul justitiei americane in cadrul unei anchete a justitiei din New York, care-l suspecteaza de fraude financiare si bancare, dar si de exercitarea unor presiuni asupra unor oficiali electorali in Georgia, unul dintre statele-cheie in alegerile prezidentiale din 2020.

El a catalogat din nou, la Fox News, aceste alegeri drept frauduloase, fara sa prezinte probe in acest sens.